Djokovic a castigat

Novak Djokovic a castigat pentru a doua oara in cariera sa la Australian Open! Sarbul n-a avut probleme cu Andy Murray, pe care l-a batut in trei seturi!

4-6; 2-6; 3-6 a fost in finala in care Murray nu i-a creat nicio emotie lui Djokovic. Murray pierde a doua finala consecutiva la Australian Open! Djokovic a mai castigat in 2008.

Britanicul Andy Murray a declarat inainte de meci ca sarbul Novak Djokovici este prietenul sau si ca spera sa-l intalneasca si in alte finale in acest sezon.

„Cu Djokovici ma antrenez des, ne intelegem bine. Suntem prieteni buni. Sper ca acesta sa fie inceputul unei serii de meciuri importante in care sa ne confruntam”, a declarat Andy Murray, care ar putea deveni primul britanic castigator al turneului Australian Open dupa Fred Perry in 1934, potrivit site-ului oficial al ATP..

7 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. Mda, ” omu’ asta” m-a distrus la meciul cu Federer, am pariat o suma maricica de bani pe Roger. Bravo lui , e mai tanar si incepe sa-si contureze cariera.( data viitoare voi paria pe el ::)) )

  2. hmm… nu prea le am cu sportul dar… ma asteptam ca el sa castige, aud mereu la sport ca a facut asta ca a facut aia… de murray ala nici nu am auzit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *