Traim intr-o lume rea?

Ce este in sufletul nostru? al nostru al oamenilor.Avem parti bune si parti rele asta e clar.Care parte domina? In fiecare zi plec de acasa si inevitabil vad oameni aud discutii si imi fac pareri in minte.Suntem ispititi,indemnati sa facem lucruri rele asta e clar.Un suflet bun poate sa fie numai daca Dumnezeu il transforma si il face unul milos ,bland si cu adevarat conform dragostei de care trebuie sa dam dovada.Iata ce gasim scris in biblie despre sfarsitul lumi si zilele din urma,da astea pe care le traim acum.Ce credeati ca Dumnezeu nu stie cum sta treaba.Omul nu se mai gandeste la cei din jurul lui,nepasarea asta fata de aproapele lui nu e de bine.

2 Timotei 3

1. Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele.

2. Caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie,

3. fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, neimblanziti, neiubitori de bine,

4. vanzatori, obraznici, ingamfati; iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu;

5. avand doar o forma de evlavie, dar tagaduindu-i puterea. Departeaza-te de oamenii acestia.

6. Sunt printre ei unii care se vara prin case si momesc pe femeile usuratice, ingreuiate de pacate si framantate de felurite pofte,

7. care invata intotdeauna, si nu pot ajunge niciodata la deplina cunostinta a adevarului.

Atat de clar.

6 thoughts on “Traim intr-o lume rea?

  1. Vor fi istorici sau iubitori de istorie care se vor stradui sa dea ce-i mai bun din ei ca sa demonstreze pe viu in ce conditii s-a operat si s-a amputat la acea perioada un madular al tarii un lider care probabil fara voia lui a devenit unul din cele mai controversate personaje ale Romaniei postbelice.

  2. S se inve e a- i p zi pantecele a fugi de lux a fi iconomi iubitori s inve e a fi cump ta i. Adic s fie f r prihan intregi la minte iubitori de str ini blanzi s nu iubeasc cearta neiubitori de argin i. Nu-i a a vor zice elinii c cre tinii sunt foarte iubitori cand trec cu vederea pe cei ai lor .

Comments are closed.