Internet

DOSARUL ”BIKINI”

Mazare si peripetiile lui.Parchetele au devenit varful de lance al bataliei pentru rezultatul referendumului, dar si al vendetele politice. PDL Constanta a facut repejor o plangere impotriva primarului Radu Mazare, acuzandu-l de incalcarea Legii 3/2000 privind referendumul. Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta l-a si citat pe primar, iar Politia prin Biroul de Investigatii criminale, lucrand sub sub supravegherea procurorului, le-a audiat deja pe 6 din cele 25 de tinere manechine care au mers impreuna cu primarul Mazare, in duminica referendumului, la urna de la Mamaia. In ce-l priveste pe primarul Radu Mazare, acestuia i se reproseaza ca le-ar fi instigat pe fete sa mearga la vot. Cum vor proba procurorii ca fetele n-au vrut sa mearga de bunavoie, si cum vor dovedi ca a asigura participarea la vot este o infractiune, de vreme ce pentru boicotarea referendumului nu s-a deschis niciun dosar penal? Mai mult decat atata, Legea partidelor politice stipuleaza obligativitatea politicienilor de a asigura participarea la vot. E cat se poate clar ca parchetele decad din seriozitate si profesionalism din ce in ce mai mult.

.

3 Comments

 • D-Petre

  Daca eu ma inscriu in audienta la primarul Radu Mazare sau la oricare alt primar din Romania oare ma va primi in birou in costum de baie ?
  Procurorii ar trebui sa ii cerceteze si sa ii acuze si pe presedintele sectiei de votare si pe cei care au asigurat paza sectiei de votare pentru ca au permis accesul unor persoane in costume de baie intr-o sectie de votare.

  Reply
 • Vlad

  O sa iasa Ponta si o sa ii ia apararea cum a mai facut o data.

  Reply
 • MuTuLiCa

  Eu nu mai pot cu USL nici PDL nici nimic … sa se duca cu totiii in aia a masii 🙂 Seara faina

  Reply

Leave a Reply