Dotarea cu articole prim ajutor reprezinta o necesitate la locul de munca

Dotarea mijloacelor de transport si a locurilor de munca cu articole prim ajutor poate salva vieti in anumite situatii de urgenta!

Din pacate, exista situatii nefericite, cand viata dumneavoastra sau a altei persoane ajunge sa depinda de niste articole de prim ajutor. Aceste articole de salvare pot fi extrem de utile in oprirea hemoragiilor, la reglarea temperaturii corporale sau la eliberarea cailor respiratorii.

Trusa cu articole prim ajutor este o masura de siguranta de nelipsit

Chiar daca pare mai mult o obligatie impusa de legislatie, este extrem de important sa aveti la indemana produse de prim ajutor, astfel incat sa puteti stabiliza victima pana la sosirea echipelor de interventie specializate. La fel cum va puneti centura de siguranta pentru a preintampina fracturile cervicale sau loviturile la cap, tot asa este necesar sa aveti in portbagaj si o trusa cu ajutorul careia sa puteti interveni atunci cand este cazul.

De asemenea, este foarte important sa se aiba in vedere si termenele de valabilitate si integritatea acestor articole prim ajutor, astfel incat, atunci cand expira sau cand se deterioreaza sa se inlocuiasca in cel mai scurt timp, pentru a putea fi folosite in conditii de maxima siguranta. Un bandaj care a fost desfacut, nu va mai fi steril si va prezenta un pericol foarte mare de infectare atunci cand va fi utilizat, ceea ce poate pune victima si mai mult in pericol.

Cand avem nevoie de articole prim ajutor?

Desi atunci cand ne gandim la acest subiect ne vin in minte prima data celebrele truse de prim ajutor pe care suntem obligati sa le avem in masini, este bine de stiut ca pe langa acestea exista si dusuri de urgenta, veste de salvare si colaci de salvare.

Dusurile de urgenta sunt absolut necesare in locurile unde exista pericolul de patrundere a substantelor toxice sau a impuritatilor in ochi, deoarece in cazul unui accident, cu ajutorul lor puteti sa clatiti ochii in mod profesionist si sa diminuati sau chiar sa eliminati riscul de a va fi afecta vederea.

De veste si colaci de salvare aveti nevoie atunci cand calatoriti pe apa sau atunci cand practicati un sport nautic. Este bine sa tineti cont de aceasta recomandare oricat de bun inotator ati fi, deoarece pericolul de inec nu exclude pe nimeni.

Daca  doriti sa va achizitionati articole prim ajutor si control, va recomandam sa vizitati site-ul www.maboinvest.ro. Aici veti gasi doar produse omologate si certificate, care nu va pun sanatatea in pericol atunci cand le utilizati, insa cel mai important aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere este ca va poate salva viata atunci cand aveti parte de un accident. In cazul in care nu sunteti foarte siguri de ceea ce trebuie sa achizitionati sau pur si simplu aveti nevoie de un sfat din parte unor profesionisti, nu ezitati sa contactati specialistii de aici. Acestia sunt in masura sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie, astfel incat sa faceti cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de produse prim ajutor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *