Comunicat de presa

Utilaje de tonaj mare si utilitatea lor

Stim deja ca exista deja pe piata o multime de utilaje de mare tonaj, care mai de care mai sofisticate. Producatorii se straduiesc sa ne aduca mereu ceva nou pe piata, pentru a inova piata muncii cu acestea. Si cred ca toata lumea a auzit pana acum de excavator, buldozer, mulcer, incarcator frontal si asa mai departe. Aceste utilaje sunt incadrate la dimensiuni masi si foarte mari, dar avem cateva utilaje mai mici, mai compacte si usor de manevrat, dar care se pot ridica la standardele ‘’grele’’ ale confratilor lor:

  • Transpalet electric. Este bine de stiut ca transpaletele sunt de doua feluri: manual si electric. Insa cel mai utilizat dintre cele doua categorii este cel electric, care se folosesc pentru spatiile mari. Acesta este preferat deoarece mutarea sarcinilor pe distante mari cu ajutorul unui transpalet manual poate fi extrem de solicitanta pentru cel care opereaza utilajul.

  • Motostivuitor. Este masinaria autopropulsata sau manevrata de catre om si este folosit la transportul marfurilor atat pe orizontala, cat si pe verticala. Este lesne de inteles de ce acest utilaj este preferat de catre marile lanturi de magazine, pentru a-si aranja marfa grea pe rafturile inalte.

  • Motor Perkins. Poate ca nu este un utilaj in sine, dar este o componenta fara de care masinariile nu pot functiona. Perkins este gama de motorizare ce produce mii de specificatii diferite ale motorului, inclusiv motoare diesel si gaz. Este cea mai cunoscuta filiala ce produce motoare la scara industriala.

  • Motocompresor. Este un utilaj termic de dimensiuni medii spre mici, folosita pentru marirea presiunii unui gaz inchis intr-un recipient, prin micsorarea volumului sau. Comprima aerul de la presiunea initiala de intrare (de obicei presiunea atmosferica), pana la presiunea de refulare, superioara. Se prezinta ca un compresor pe roti, mobil.

Cu toate ca lista poate continua, exemplele mentionate mai sus nu sunt de neglijat. Ba chiar sunt mult mai des folosite decat suratele mai mari (excavator, incarcator frontal, buldozer). Concluzia este ca orice utilaj, indiferent de marime sau utilitate, sunt aici pentru a ne usura munca. Iar acest lucru le-a adus aprecierea din partea noastra..

No Comments Found

Leave a Reply