Dupa 5 ani miroase a iarba verde.

O victorie frumoasa a stelei in fata a peste 50.000 de spectatori care au gustat din plin golurile echipei.In acest scurt articol vreau sa abordez alt subiect legat de meci,si anume o intrebare.Nea Gigi a invatat sa nu mai critice jucatori din echipa? si sa fie pentru echipa si atunci cand mai si pierde.Sau nu a inteles nici acum care sunt reactiile pe care trebuie sa le aive fata de antrenor,restul stafului si jucatori adusi tot cu acordul lui.

De exemplu Nikolici cel care a devenit erou cu o dubla de senzatie,cat a fost el crititcat inainte de nea Gigi prin ziare si in media sau la tv,ca a gresit cu el,ca nu e bun,ca asa si pe dincolo.In loc sa aive rabdare macar 6 luni pana se adapteaza jucatorul bine.O gramada de jucatori buni au plecat in atatea ani pe vorbele in vant aruncate de patron.A invatat sau nu? asta ma intereseaza.

„Ma gandesc ca am intrat in istoria clubului. Eu, noi toti de aici si seara asta in care am jucat cu 50.000 de oameni in tribune. Asa ar trebui sa fie fotbalul mereu!
E cel mai important meci pe care l-am jucat vreodata. Am marcat de doua ori intr-un joc de un asemenea nivel si asta demonstreaza clar cat de mult conteaza. E fantastic!
M-a impresionat ca dupa pauza oamenii au ramas alaturi de noi. Si era 0-0, un scor la care noi nu eram calificati”,
a declarat Nikolici dupa meci.

One thought on “Dupa 5 ani miroase a iarba verde.

Comments are closed.