Nokia c1

Dupa ce va spuneam intr-un articol aici ca sunt in cautarea unui telefon azi dupa ce am iesit de la munca am mers la magazinul arsis care este reprezentatnt vodafone in carrefour colentina.Dupa ce am vorbit cu vanzatoarea de acolo despre conditiile in care pot sa prelungesc abonamentul pe inca 2 ani iata ca a venit momentul sa iau si un telefon nou.Lista pe care am facuto pentru telefoanele online nu a mai fost valabila pentru ca am mers direct la fata locului.

Si am ales dupa buget un Nokia c1 care pot sa spun ca arata bine.Costul telefonul lam facut din punctele care erau deja acumulate in ultimii 2 ani.Am luat si un card de 2gb si sunt multumit de cadoua pe care lam facut sotiei.

2 thoughts on “Nokia c1

  1. review Nokia c1: Tastaura mia placut la primul contact cu el,este de o calitate foarte buna.Ecranul care este color face toti bani.Slot pentru card iar un avantaj bun.Email si mms,sms iar functii bune.Camera e cam slabuta doar vga dar face poze aceptabile.Meniul telefonului unul simplu dar colorat.Posibilitatea de adaugare de jocuri in el,in functie de marimea cardului.Il recomand acest telefon pentru cei doritori si nu e scump.

Comments are closed.