E bine sa fi parlamentar

Si in special cand esti aproape infractor.Parlamentarii au respins, astăzi, cererea procurorilor ca deputatul PDL Dan Păsat să fie arestat.

Parlamentarii opoziţiei s-au abţinut de la vot. Cu 116 voturi „pentru”, 34 de voturi „împotrivă cererea procurorilor nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi adoptată, respectiv 147.

DNA îl cercetează pe Păsat pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, corupţie şi trafic de influenţă. În actele de începere a urmăririi penale.

Poftim poti sa faci multe chestii si sa scapi basma curata.Ce bine e in Romania.

4 thoughts on “E bine sa fi parlamentar

  1. Un alt avocat al magistratului Florin Costiniu Alice Draghici a sustinut in fata instantei ca potrivit probelor procurorilor Voicu este cel care a comis fapta de trafic de influenta pentru ca a intervenit cu sprijinul lui Costiniu pentru solutionarea dosarului omului de afaceri Costel Casuneanu. Avocatii lui Marius Locic au aratat ca pe 8 aprilie cand procurorii DNA l-au citat pe omul de afaceri pentru audieri iar ulterior l-au retinut pentru 24 de ore acesta a avut un avocat din oficiu Delia Mihaela Ilie care potrivit avocatilor ar avea un dosar penal in care a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta. Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis vineri seara dupa o sedinta maraton care a durat 14 ore cererea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a judecatorului Florin Costiniu si a oamenilor de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic.

Comments are closed.