Personale

Vama episodul 2

Nu am vrut sa scriu despre primul episod dar ma simt nevoit sa o fac despre episodul 2.Probabil vor mai urma si alte episoade dar nu ma mai surprinde nimic in Romania.Aproximativ 30 de persoane au fost ridicate şi duse la audieri, marţi dimineaţă, în urma descinderilor ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi a procurorilor anticorupţie în cinci puncte vamale şi domicilii din zece judeţe, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Potrivit anchetatorilor, o parte din cei ridicaţi de poliţişti au fost duşi la Bucureşti cu elicoptere ale MAI de la Stamora Moraviţa (Timiş) şi Naidăş (Caraş-Severin), iar alţii au fost duşi la sediul Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Timiş, de unde vor pleca la Bucureşti.

Na daca as fi vames si am luat diferite sume de bani as mai sta pe ganduri daca sa mai stau la acesta slujba,NOOT.As pleca de mult.Omul sta in firea lui pacatoasa sa nu fie cinstit si corect din pacate.

.

5 Comments

 • sulfy

  la cati bani se fac in vama , ma intreb de ce au stat pana acum sa ii aresteze ? sau le demonstraza cumva francezilor ca meritam sa intram in schengen…

  Reply
 • Copilu de Lego

  La vama, se fac mult mai multi ca la circulatie.

  Reply
 • Dani

  E ca o telenovela ! Cred ca toata luna o s-o tina asa.

  Reply
 • Ionut-Cosmin

  da idem Dani

  Reply
 • val33ntyn

  ma uitam si la tv, cand le arata casele si masinile :)) sau facut oameni, dar dumnezeu nu ia ajutat pana la capa, nu au stiut cand sa se opreasca

  Reply

Leave a Reply