articole

Echipamentcuratenie.ro te echipeaza pentru igiena!

Indiferent ca vorbim de igiena casei sau igiena din interiorul unui restaurant, aceste norme trebuie sa fie respectate de catre toti, astfel evitam bacteriile si microbii. Cand ai la dispozitie produse Tork precum cele de la echipamentcuratenie.ro este mai usor sa elimi murdaria si microbii odata cu ea. Gama de produse de la echipamentcuratenie.ro este axata in pricipal pe furnizarea firmelor si institutiilor cu produse de inalta calitate, care sa faca fata chiar si celor mai riguroase controale. Insa, pe acest site si consumatorii casnici vor gasi aspiratoare profesioanle, dispensere Tork pentru hartie si sapun, detergenti si, desigur, nu poate sa lipseasca varietea de produse de sapun Tork.

Sapunul fascineaza pe toata lumea, deoarece un produs atat de simplu poate sa indeparteze murdaria fara niciun efort. Insa ce este sapunul?

Sapunul este rezultatul unei reactii chimice numite „saponificare”. In mod traditional, la uleiul vegetal se adauga soda caustica, iar uleiul se transforma intr-un detergent natural bogat in glicerina: sapunul. Este un proces ancestral si nu ar putea fi mai natural.

Sapunul Tork este un sapun imbogatit cu agenti de suprapunere, cum ar fi uleiuri vegetale, unturi vegetale, glicerina sau, mai rar, agenti de origine animala, cum ar fi lanolina.

Acesti agenti vor face posibila formarea unui film protector, care se presupune ca compenseaza deteriorarea stratului hidrolipidic natural prezent pe piele.

Acesta din urma este foarte important in sanatatea buna a pielii: mentine hidratarea epidermei, permite pastrarea elasticitatii bune a pielii, protejeaza impotriva agresiunilor externe, precum si a bacteriilor.

Folosirea repetata a gelurilor de dus sau a substantelor de curatare excesiv de dure, vremea si poluarea pot modifica acest film. Apoi pielea se descurca mai mult sau mai putin bine, rolul sau de bariera protectoare: se deshidrateaza, se usuca si isi pierde flexibilitatea.

Uleiurile si glicerina, care constituie agentii de baza ai unui sapun, nu sunt complet eliminate la clatire si lasa astfel pe piele o pelicula protectoare usoara. Hidrateaza-ti pielea usor, fara nicio senzatie de etansare si, desigur, fara niciun pericol.

Sapunul este produsul pentru igiena cel mai des folosit, deoarece zilnic ne spalam pe maini, iar in unele cazuri speciale, sunt meserii ce implica spalarea mainilor inainte de fiecare operatie.

Pentru a beneficia de o attitudine pozitiva si o casa curata este important sa faceti patul in fiecare dimineata. Aranjati rufele curate imediat, nu le lasati sa se adune undeva, intr-un colt, necalcate. Puneti hainele murdare in cosul de rufe si nu le lasati imprastiate pe pat, cuier sau scaune. Asezati obiectele din buzunar pe o tava, intr-un loc prestabilit, pentru a va fi mai usor sa le gasiti dimineata. Luati in considerare stocarea tuturor documentelor si a lucrurilor care va servesc in activitatile de relaxare sau meserii intr-o alta camera de depozitare pentru a mentine ordinea in camera in care dormiti. Ideea de baza este ca minimizand dezordinea veti evita si acumularea de praf in dormitor. De asemenea, aspirarea suprafetelor este o alta metoda cheie pentru mentinerea curateniei. Echipamentcuratenie.ro are o multime de aspiratoare profesionale!

 

No Comments Found

Leave a Reply