Fără categorie

Echipamente pneumatice industriale si furtun poliamida pentru procese desavarsite

Incidenta mediului industrial in Romania este tot mai scazuta de cativa ani incoace. Am auzit de multe ori bunicii si parintii povestind de viata in fabrica, de deprinderile pe care ti le faceai acolo. Desi nu am prins perioada comunismului, in ciuda afirmatiilor negative in ceea ce priveste libertatea individului uman, mi s-a parut destul de benefic faptul ca Romania era o tara fara datorii, o tara exploatata la adevaratul sau potential. Nu exista om care sa stea degeaba, care sa nu munceasca si sa nu aiba venit sau sa se chinuie cu traiul de pe-o zi pe alta. Toata lumea avea casa si un loc de munca, deci o paine de pus la copii.

Odata cu terminarea scolii copiii erau formati prin scoli profesionale sau erau introdusi pe piata muncii, majoritatea ajungand sa lucreze fie in agricultura, fie in mediul industrial. Si, daca privim in comparatie cu acele vremuri, putem spune ca viata in ansamblu era mai buna si mai sanatoasa. Desi am evoluat ca oameni, ca mentalitate si ca tehnologie, alegem sa exportam peste 70% din tot ceea ce creem si optam pentru importuri, pentru tesaturi, alimente, tehnologii si materiale aduse din tarile straine, lucrate la norma si de multe ori la supra pret.


Asadar sunt de parere ca putinul pe care a mai ramas ar trebui sa-l conservam, la fel cum zecile de cladiri si sedii abandonate, adevarate cimitire de poluare inutile, cred ca s-ar putea transforma cu succes in sectoare industriale care sa ofere pietei mai multe lucruri romanesti, de o calitate mai buna, cat si pentru a produce noi locuri de munca. Astfel, le putem veni in ajutor tinerilor care aleg tot mai multi sa paraseasca tara. Putem ajuta milioanele de parinti sa se intoarca acasa la copiii lor si sa-I vada crescand cu ochii, sa traiasca impreuna bucuria de a face primii pasi, de a merge la scoala, de absolvire a unei facultati. Si, in acelasi timp, putem creste economia tarii astfel incat sa poata si tara noastra sa ofere servicii si salarii europene, cu care sa ne mandrim in randurile tarilo extrem de dezvoltate. Da! Si noi putem!

Care este baza unei industrii de succes? Bineinteles, echipamentele de calitate. Toate aceste echipamente si accesorii de calitate superioara pentru un mediu industrial bine pus la punct si procese care se desfasoara la eficienta maxima pot fi gasite acum intr-un singur loc, precum este platforma onlinee Air Tech Solutions. Aici se regasesc echipamente si accesorii variate dedicate mediului industrial ce necesita astfel de articole de o calitate superioara.

Preturile sunt inzecit comparativ mai mici decat la orice alt furnizor iar principalul avantaj este ca nu trebuie sa-ti mai bati capul cu furnizorii locali car epot oferi astfel de produse slabe cantitativ, la preturi ridicate si care nu asigura nici transportul, trasnformand intreaga experienta in bataie de cap. Astfel, cu ajutorul platformei mentionate, iti poti face un necesar “gros” de produse la cele mai bune preturi si cu transport asigurat.

In portofoliul firmei vom gasi produse de calitate superioara, asa cum mentionasem si anterior, care provin de la furnizori din Italia si Germania, furnizori renumiti pentru calitatea produselor pe care acestia le ofera in orice domeniu de activitate. Instalatiile si utilajele sunt in numar mare, stocurile fiind frecvent actualizate astfel incat, ori de cate ori ai nevoie de ceva, poti consulta portofoliul de produse si sa soliciti cantitatea dorita. Toate produsele sunt pe stoc sau pot fi aduse la comanda, evitand costurile extra pe care alte companii le impregneaza in buzunarele clientilor, asociate pe transport, depozitare, manipulare, etc.
Din portofoliu fac parte o serie de articole extrem de importante in mediul industrial precum: furtun poliamida, cilindri pneumatici, supape, uleiuri, racorduri metalice etc. Practic cam tot ce ai nevoie pentru a da startul unui nou sector industrial sau pentru a reconditiona un loc deja existent. Poti opta pentru articole care-ti vor fi in ajutor in cazul reparatiilor minore, cat si pentru lucrari vaste si de o complexitate ridicata.

Toti clientii acestei platforme beneficiaza de satisfactia calitatii iar produsele vin insotite de un certificat de garantie care atesta calitatea acestora. In acelasi timp, un grup de specialisti iti sta la dispozitie oricand, in mod gratuit, pentru a raspunde nevoilor si intrebarilor tale.

Încarcă fișiere

No Comments Found

Leave a Reply