Comunicate de presa

Eficienta maxima cu raspanditoarele de material antiderapant BMJS pentru camioane

CONVAR IMEX SRL comercializeaza echipamente de top pentru curatenia stradala printre care se evidentiaza modelele BMJS de raspanditoare de material antiderapant, respectiv sararite.Daca in sezonul cald curatenia stradala presupune indepartarea prafului si a mizeriei, pe timpul sezonului rece mentinerea partii carosabile in conditii cat mai bune de rulare, prin asigurarea unui grad ridicat de aderenta,  este obligatorie pentru siguranta tuturor.

In conditiile meteorologice invernale, cu precipitatii si temperaturi de inghet, este esentiala folosirea raspanditoarelor de material antiderapant.Unul dintre cele mai eficiente modele este BMJS 1500-9000 pentru camioane.Acest tip de raspanditor poate fi montat  pe camioane direct pe sasiu, in bascula, pe platforma, cu skip loader sau hook lift.

Foarte important de mentionat este faptul ca aceste sararite BMJS 1500-9000 pentru camioane sunt reglate manual prin intermediul unui sistem hidraulic, cu ajutorul unor brate si robinete hidraulice. Reglajul unui astfel de raspanditor de material antiderapant se face manual, din partea posterioara a echipamentului.

Intre caracteristicile standard ale raspanditorului de material antiderapant BMJS 1500-9000 amintim posibilitatea de dozare a materialului cu snec sau pe banda de cauciuc cu racleti,  doua spargatoare de material care sunt puse in miscare cu ajutorul unor hidromotoare proprii in cazul dozarii cu snec, roata ajutatoare sau motor auxiliar pentru antrenarea materialului antiderapant,  cu precizarea ca poate fi folosit si sistemul propriu al utilajului purtator, farfurie raspanditoare a carei viteza de imprastiere poate fi reglata, far posterior de lucru.

Mai mult decat atat, pentru siguranta in trafic acest echipament este dotat si cu un girofar. Trebuie subliniat faptul ca latimea de raspandire pentru sararitele BMJS 1500-9000 pentru camioane este cuprinsa intre 2 si 20 de metri. Capacitatea echipamentului variaza intre 1,5 si 9 metri cubi. Pentru a evita blocarea echipamentului cu bulgari de material antiderapant, acesta este dotat cu un gratar de protectie iar materialul antiderapant este protejat de factorii externi prin prezenta prelatei de protectie. Pe perioada in care raspanditoarele de material antiderapant nu sunt folosite se utilizeaza picioarele pentru depozitarea acestor echipamente, dupa ce in prealabil au fost golite, curatate si gresate.

Pe raspanditoarele de material antiderapant BMJS 1500-9000 pentru camioane sunt mentionate intre dotarile suplimentare care pot fi incluse la solicitarea clientului, montajul unui sistem electronic care sa permita dozarea materialului antiderapant si a unei videocamere posterioare de lucru cu monitor in cabina camionului. Astfel operatorul poate supraveghea direct din cabina frontul de lucru si toate celelalte elemente exterioare care influenteaza desfasurarea eficienta si in conditii de siguranta a activitatii de imprastiere a materialului antiderapant.

Pentru a avea toate informatiile referitoare la  modelele de raspanditoare de material antiderapant din oferta celor de la CONVAR IMEX SRL accesati site-ul www.convar.ro.Cu experienta in comercializarea  echipamentelor si a consumabilelor pentru curatenia stradala, CONVAR IMEX SRL este un partener de incredere pentru firmele de salubritate, primarii,  consilii judetene, institutii si societati comerciale care activeaza in domeniu.

Deoarece livrarea unui raspanditor de material antiderapant necesita un termen mai indelungat este de preferat ca lansarea comenzilor pentru astfel de echipamente sa se faca din timp. Parafrazand binecunoscuta expresie, cei de la CONVAR IMEX SRL sugereaza cu respect potentialilor clienti „sa-si faca iarna car si vara sanie”!

No Comments Found

Leave a Reply