Esti student si pasionat de tehnologie?

Atunci a venit momentul sa actionezi. Esti asteptat alături de echipa ta la prima ediţie a Entrepreneurship, care va avea loc în 28 şi 29 martie în Aula Universităţii Transilvania din Braşov. Evenimentul este organizat de Allview, împreună cu Centrul pentru Diplomaţie Publică, cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Universităţii Transilvania. Toate lucrările participante vor fi donate Comisiei Europene ( cu excepţia drepturilor de proprietate intelectuală), care va asigura promovarea proiectelor.

Entrepreneurship face parte din România contează, un amplu proiect de responsabilitate socială iniţiat de Allview. Proiectul va consta într-o serie de acţiuni prin care urmărim dezvoltarea comunităţilor în care activăm prin susţinerea de activităţi locale şi naţionale.

Entrepreneurship îşi propune să promoveze în ţările Uniunii Europene aplicaţiile studenţilor români pasionaţi de programare. Valorile pe care le scoatem în evidenţă sunt: impactul social, creativitatea şi originalitatea.

La eveniment va fi prezent un reprezentant Google care va susţine o prezentare despre resursele Android şi modele de aplicaţii create în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi.

Ceremonia de decernare a premiilor reuneşte delegaţi din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice, reprezentanţi ai mediului de afaceri, jurnalişti români şi străini.

Linkul de inscriere aici

One thought on “Esti student si pasionat de tehnologie?

  1. Foarte interesant articolul. Promovezi un proiect care, la randul lui promoveaza proiectele tinerilor programatori din Romania. Probabil voi scrie si eu pe blog despre asta:)

Comments are closed.