Personale

Un macaragiu chinez a surprins în imagini

Un macaragiu chinez a surprins în imagini ULUITOARE oraşul Shanghai de la peste 600 metri înălţime.

Să operezi o macara instalată pe şantierul de construcţii nu sună deloc romantic, dar Wei Gensheng cu siguranţă o să-ţi schimbe această părere preconcepută. Acesta şi-a propus să ia aparatul foto cu el în timpul orelor de program pentru a trage câteva cadre uluitoare de la nu mai puţin de 600 metri înălţime. Şi bine a făcut doarece efortul său a fost răsplătit cu premiul 2 la Concursul de fotografie al oraşului Shanghai.

Gensheng lucrează în acest moment pe şantierul celei de-a două clădiri ca înălţime din lume, Shanghai Tower. Din fericire pentru viitorii proprietari, aceştia au posibilitatea încă de pe-acum să vadă ce privelişte minunată vor avea de la balcoanele apartamentelor ce vor fi gata ln acest an.

Imaginile te lăsa fără respiraţie şi la fel şi cifrele: clădirea Shanghai Tower este prevăzută să aibă o înălţime de 632 metri şi un total de 121 de etaje. Este depăşită doar de clădirea Burj Khalifa din Dubai care este cea mai înaltă construcţie din lume având 829,8 metri.

 sursa articol

 

 .

4 Comments

 • Florin

  Foarte frumos. Cand esti sus, parca tu esti seful. Mai ales cand poti sa atingi nori 🙂

  Reply
 • Blogul unui spion

  Am rau de inaltime, insa daca m-as afla acolo stiu ca nu mi-ar mai fi frica.

  Reply
 • Zek

  Am la mine pe blog un articol despre 2 tineri skywalkeri pasionati de ceea ce fac, care s-au suit pe acest turn din Shangai. Au facut si un video, ai fi incatat sa il vezi;)

  Reply
 • Bazar Online

  Prea tari pozele … 🙂 trebuie sa ai sange sa urci acolo :))

  Reply

Leave a Reply