Personale

Europa se mira de noi.

Am ajuns dragilor sa rada si curcile de noi ca si tara sau mai exact de conducerea tari si de cei din parlament.Legi votate in necunostinta de cauza,nu mai zic de promisiuni nerespectate din campanie sau toate disputele care sunt pentru putere.A aparut un articol in The Economist in care  dupa cum se poate vedea ni se sugereaza cum nu se conduce o tara.Pana la urma e prea evidenta lipsa de coordonare si bun simt a celor care nu stiu decat sa taie in loc sa ia masuri de redresare a economiei.

Votul „eronat” al parlamentarilor PDL este un exemplu al politicii „disfuncţionale din România, unde legile par adeseori concepute cu câteva minute înaintea votului parlamentar şi unde se ţine prea puţin cont de strategia pe termen lung sau de impactul financiar, comentează pe blog The Economist

Pare o glumă de 1 Aprilie, începe comentariul publicat pe blogul „Eastern approaches” şi intitulat „Cum nu se conduce o ţară”, adăugând că parlamentarii din cadrul partidului de guvernământ (PDL), inclusiv miniştrii, au votat pentru scăderea TVA la alimente şi neimpozitarea pensiilor mai mici de 500 de euro (2.000 de lei), după ce Guvernul a mărit TVA cu doar câteva luni înainte, în cadrul unui acord cu FMI.

.

3 Comments

 • cristi

  Din pacate romania corijeaza la multe capitole. Si culmea, din pacate suntem romani! Nesansa? gHINION?

  Reply
 • admin

  abia astept sa vad o conducere calumea in fruntea tari…fara coruptie,hotie,lucida…

  Reply
 • Lor3dana

  Deja nu ar trebui sa ne mai mire nimic. Romania e tara tuturor posibilitatilor si asta spune tot ! Traim in tara manelelor si asta ne cunosuma toti banii . Bunul simt, respectul, abilitatea etc. sunt niste termeni straini pentru Romania …. Dar daca stau bine si ma gandesc ….ne cam meritam soata !! Conducatorii pe care ii avem, sunt, la urma urmei, emanatia noastra. Noi i-am votat ….

  Reply

Leave a Reply