Comunicate de presa

Excursii elevi –experienta unica

Lukadi Transport este compania de transport ce are ca principal obiectiv de activitate, inchirierea de autocare pentru transportul intern dar isi largeste gama de servicii in mod continuu, si se face remarcata si prin excursii elevi, bine organizate dupa un plan extrem de riguros. Asadar, daca planuiti o excursie pentru un grup de copii si aveti nevoie de transport sigur si eficient, aici gasiti tot ceea ce va doriti.

Suntem pregatiti sa va asiguram transport de cea mai buna calitate si in conditii de maxima siguranta. Profesionalimul si confortul calatoriilor noastre sunt datorate in mare parte soferilor nostri profesionisti, care urmeaza cursuri de specialitate in mod constant, pentru a avea certitudinea ca pot face fata cu succes oricaror provocari.

Acestia sunt mereu pregatiti sa va asigure o calatorie placuta, de care sa va aduceti cu drag aminte chiar si peste ani si ani. De asemenea, scopul echipei noastre este acela de a respecta cerintele dumneavoastra de transport si de a va oferi servicii net calitative la cel mai mic pret de pe piata. Respectam cu precizie normele europene impuse de lege si ne remarcam detasabil fata de celelalte companii similare de pe piata datorita spiritului nostru de echipa si profesionalismului care ne identifica.

Excursii elevi – oferta imbatabila

Va oferim spre inchiriere autocare moderne dotate cu aer conditionat, incalzire, spatiu generos pentru bagaje care sa ofere o atmosfera primitoare, specifica acestor excursii elevi. Copiii vor sa se simta bine pe tot parcursul drumului si sa aiba siguranta ca vor ajunge teferi la destinatie. Si fiindca ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru dumneavoastra va sprijinim in luarea celei mai bune decizii atunci cand este vorba despre organizarea unei excursii si stabilirea detaliilor necesare.

Soferii nostri cunosc foarte bine aproape toate rutele din tara, dat fiind faptul ca in ultimii ani au parcurs zeci de mii de kilometri si au ajuns mereu in siguranta la destinatie, fara nici un incident neplacut. Noi stim ca nici un obstacol nu este prea greu de trecut pentru noi daca ne dorim cu adevarat sa reusim sa ne facem remarcati pe scara larga.

Excursii elevi – deosebit de placute

In ceea ce priveste transportul acestor excursii elevi am reusit sa ne pastram un loc de cinste in randul preferintelor celor care se ocupa de planificarea detaliata si, implicit alegerea destinatiei excursiilor cu rol informativ. Compania Lukadi Transport a ajuns foarte cunoscuta la ora actuala pentru ca v-am ajutat sa descoperiti indeaproape frumusetile Romaniei, promovand turismul romanesc, fiind un sprijin real pentru excursii scolari, spre orice colt al tarii.

De-a lungul timpului ne-am castigat o experienta de invidiat, de aceea  venim in sprijinul dumneavoastra cu sfaturi practice si utile si va oferim o gama variata de trasee interne, care sa va ajute sa ajungeti cat mai repede la destinatia propusa. Asadar nu va ramane altceva de facut decat sa ne solicitati oferta completa accesand site-ul nostru, urmand ca de comun acord sa punem la punct toate detaliile si sa plecam impreuna la drum..

No Comments Found

Leave a Reply