advertoriale

Grup de pompare irigatii – cea mai sigura cale pentru irigarea eficienta si recolte bogate

 

Recoltele bogate, fie ca este vorba de gradini sau terenuri agricole cu suprafete mari, necesita o serie de lucrari agricole si irigarea constanta. Deoarece conditiile naturale de irigare nu sunt garantate, agricultorii opteaza pentru o solutie tehnica, respectiv instalarea unui grup de pompare irigatii in functie de dimensiunile terenului agricol sau a gradinii de legume.

Cand este nevoie de montarea unui grup de pompare irigatii?

Cantitatea de precipitatii necesara pentru dezvoltarea armonioasa a culturilor nu este garantata, Romania fiind o tara unde verile sunt deseori calduroase si secetoase. Prin urmare, productivitatea in agricultura depinde de masurile tehnice adoptate si efectuarea lucrarilor specifice, cum sunt cele de aplicare a ingrasamintelor sau a solutiilor impotriva daunatorilor.

Un sistem automatizat de irigatii este potrivit diferitelor aplicatii din gospodarie:

–        ingrijirea corespunzatoare a gazonului si plantelor decorative;

–        utilizarea apei necesare pentru udarea gradinilor;

–        irigarea solarelor, serelor;

–        irigarea terenurilor agricole de diferite dimensiuni.

grup de pompare pentru irigatii

Care sunt avantajele instalarii unui grup de pompare irigatii?

Tot mai multe persoane opteaza pentru achizitionarea unui teren in afara orasului si construirea unei case, precum si plantarea legumelor pentru consum personal sau pentru dezvoltarea unei mici afaceri. In aceste situatii, precum si in cazul afacerilor mai mari care vizeaza productia de legume sau a altor culturi, asigurarea conditiilor optime de dezvoltare a culturilor inseamna investitii inteligente, care vor fi ulterior amortizate.

Solutiipomparefluide.ro – Avantajele grupurilor de pompare pentru irigatii:

–   solutii tehnice si preturi adecvate in functie de cerintele proiectelor desfasurate de catre clienti;

–   sistemele de irigatii sunt eficiente si garanteaza productivitatea an de an;

–    diversitatea dispozitivelor montate: pompe submersibile pentru put/fantana, pompe de suprafata de debit – orizontale si pompe de suprafata de presiune – verticale, motopompe;

–    solutii tehnice selectate in functie de presiunea la punctul de evacuare si necesarul de debit, dar si conform pierderilor de presiune si a celor cauzate de forta de frecare;

Modalitatea de implementare a unui grup de pompare irigatii si beneficiile generate de acest sistem

Instalarea unui grup de pompare pentru irigarea terenurilor agricole sau a altor aplicatii similare reprezinta un proces care nu poate fi efectuat decat prin intermediul specialistilor in domeniu. Astfel, achizitionarea unui grup de pompare inseamna selectarea dispozitivelor adecvate pentru necesarul de irigatii zilnic, in functie de tipul de teren pentru care se realizeaza aceasta investitie.

Specialistii Master Engineering sunt experti in consultanta in vederea alegerii solutiei optime, in functie de cerintele reale ale proiectelor desfasurate, precum si a bugetului pe care clientii il vor aloca fiecarui proiect:

–        Analiza solicitarii transmise de clienti

In momentul solicitarii unei oferte pentru montaj grup de pompare irigatii, clientii le vor transmite consultantilor detaliile legate de suprafata vizata, tipul de cultura si alte detalii utile pentru identificarea celei mai potrivite solutii;

–        Evaluarea proiectului vizat de catre clienti

In urma solicitarilor primite, reprezentantii Master Engineering vor evalua informatiile si vor genera o oferta adecvata bugetului si cerintelor proiectului;

Beneficiile grupurilor de pompare pentru irigatii

Odata instalat sistemul de irigare, ingrijirea culturilor va fi efectuata facil, clientii beneficiari putand utiliza cu usurinta dispozitivele pentru irigarea zilnica a terenurilor:

–        administrarea de apa intr-o maniera sigura;

–        productivitatea crescuta;

–        investitii care se amortizeaza in cativa ani;

–        culturi si recolte sanatoase;

Pentru a solicita o oferta sau pentru a obtine detaliile de care aveti nevoie pentru instalarea grupului de pompare pentru irigatii, vizualizati mai intai produsele si serviciile companiei Master Engineering, prin accesarea site-ului www.solutiipomparefluide.ro, dupa care luati legatura telefonica sau online (0314252495 / office@master-eng.ro) cu unul dintre reprezentantii companiei. Acesta va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie si va va indruma catre selectarea solutiei tehnice potrivite..

No Comments Found

Leave a Reply