Ferestre termopan Timisoara-confortul in fiecare locuinta

 

 

 

Vrei cel mai bun pentru casa ta? Soluția este Ferestre termopan Timisoara ferestrele din geam termopan. Faceți-vă acasă mediul cel mai confortabil pentru dvs. Cu produsele noastre, mediul exterior nu comunică cu interiorul.

Folosirea unui geam izolant cu performanțe termice, de luminozitate și lumină adaugă valoare ferestrei dvs. Prin urmare, este foarte important ca clientul să consulte alegerea geamului pentru a obține un confort maxim.

Ferestre termopan Timisoara recomanda utilizarea geamului cu 3 coli de sticlă datorită caracteristicilor de performanță.

Datorită muncii și angajamentului, compania  Ferestre termopan Timisoara a început să crească și astfel a început extinderea activității, creșterea numărului de angajați, dezvoltarea tehnologiei și creșterea spațiilor de lucru. În mulți ani de experiență în acest domeniu am reușit să specializăm fiecare etapă a producției produselor noastre.

Acum suntem lider în producția de ferestre din PVC și toate tipurile de sticlă. Ferestre termopan Timisoara se distinge prin noi tehnologii, de înaltă calitate și angajamentul față de clienți. Selecția noastră specială de materiale și tehnologie de vârf garantează o muncă îndelungată pentru produsele noastre, prin urmare oferim clienților noștri o garanție multianuală.

Obiectivul nostru pentru elemente de tamplarie pe care le producem este acela de a indeplini criteriile definite mai sus ceea ce ne face, in primul rand, sa acordam o atentie deosebita proiectari lor.

Nu sunt omise elementele de confort termic definite de profilul selectat (numărul de camere de izolație) și de tipul geamurilor termoizolante (2 sau 3 foi de sticlă).

Proiecția tamplariei se face prin analiza detaliată a factorilor externi care pot afecta buna funcționare a acesteia, urmând ca dimensiunile să fie făcute în limitele care rezultă din calcule.

Îmbunătățirea protecției termice se realizează prin umplerea spațiilor din interiorul profilului cu spumă poliuretanică rigidă..

Ferestrele termopan   din aluminiu au fost introduse pe piață pentru a  înlocui  ferestrele de vinil. Erau cu adevărat primul material din care erau fabricate ferestrele termopan. Deși sunt ideale pentru proiectarea ferestrelor de înlocuire personalizate, ramele de ferestre de înlocuire a aluminiului produc pierderi de căldură conductive (adică au valori scăzute ) și produc anumite cantități de condens în jurul cadrelor ferestrelor. Cu toate acestea, spărturile termice realizate din benzi de izolare din plastic, plasate între interiorul și exteriorul cadrului și din cercevea, îmbunătățesc foarte mult rezistența termică a cadrelor de ferestre termopan din aluminiului.

Se știe că profilele din PVC au performanțe termice scăzute în comparație cu pachetele cu geam termopan, motiv pentru care industria a trecut la utilizarea unor profile mai groase din PVC, rezultând o estetică mai puțin plăcută, o suprafață mai mică de sticlă și un preț mai mare.

Protecția împotriva zgomotului este foarte bună, deoarece profilul plin cu poliuretan rigid acționează ca material de absorbție a sunetului, astfel încât volumul de zgomot care trece prin camerele umplute este considerabil redus.

Rigiditatea ferestrei este mult îmbunătățită datorită durității poliuretanului utilizat; Ferestrele din profile „subțiri” au robustețea seriei premium (care sunt mai voluminoase și mai puțin estetice).

Motto-ul nostru principal este fiabilitatea clienților, angajamentul ridicat față de muncă și calitatea și creativitatea..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *