Comunicate de presa

Reparatii cutii viteze automate-cea mai buna solutie

 

Cele mai multe garaje și dealeri nu sunt în măsură să repare cutiile de viteze automate și, în consecință, taxează mult in  plus pentru o piesă de schimb. Ca o firmă de inginerie calificată specializată în reparații cutii de viteze automate, de obicei, putem desface cutia de viteze defectă și reparand-o la un nivel atât de ridicat încât de obicei oferim garanții la aceeași lungime ca și principalele dealeri. Cutia dvs. automată de viteze este unul dintre cele mai complexe sisteme din vehiculul dvs., cu sute de piese de precizie care funcționează împreună. Determinarea problemei exacte necesită un test de drum și diagnostice computerizate pentru a vedea cum vom aborda reparația automată a cutiei de viteze.

În reparațiile automate ale cutiei de viteze pot fi necesare următoarele: procedura de demontare, demontare a cutiei de viteze automate și efectuarea unei inspecții a tuturor pieselor din interior. Vom putea să vă spunem nu numai ce este greșit, ci și să vă arătăm de ce este uzat și deteriorat.

Transmisiile automate și reparațiile cutiei de viteze automate , refacerea și recondiționarea sunt ariile noastre speciale de specialitate. Abilitățile și cunoștințele avansate ale tehnicienilor noștri au fost construite în lucrul cu transmisii automate extrem de complexe.

Transmisia automată de astăzi este mult mai complicată decât în ​​trecut. Există sute de componente individuale în transmisii. Pentru a corecta corect cutia de viteze a autovehiculului, aceste componente trebuie demontate, curățate și inspectate pentru uzură, pentru a vă oferi o evaluare exactă a nivelurilor de toleranță ale transmisiei auto. Toate părțile uzate și / sau deteriorate sunt fie reparate, fie înlocuite. După ce piesele sunt inspectate și reparate, acestea sunt reasamblate, ajustate și testate pentru o funcționare corespunzătoare.

Unele reparații ale transmisiei automate necesită doar o reglare care poate fi efectuată fără a elimina întreaga transmisie. Vehiculele mai moderne care sunt controlate de calculator pot avea câteodată senzori defectuoși sau conexiuni proaste. Odată identificată sursa părții problematice, ea poate fi înlocuită sau reparată. Vehiculele mai vechi care se confruntă cu probleme automate ale cutiei de viteze pot necesita reglaje ale pieselor, cum ar fi benzile sau cablurile de accelerație.

Reparațiile pot include, de asemenea, o reînnoire. Dacă vehiculul dvs. părăsește petele de pe calea de acces, este posibil ca lichidul de transmisie să fie scurgeri, caz în care este necesară operațiune de resigilare. Un tehnician va efectua o inspecție a ascensorului pentru a determina locul în care se produce scurgeri și apoi va efectua operația de resigilare.

La reparatii cutii viteze automate , ne mândrim cu livrarea reparațiilor de cea mai bună calitate a cutiilor de viteze automate. Folosim numai materialele de calitate superioară în reparațiile noastre automate de transmisie de la furnizorii noștri certificați. Apoi, avem toate echipamentele de aici în casă pentru a efectua orice aspect al unei reparații într-un mediu controlat și supravegheat. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune reparații de reparații automate la viteze automate, permiteți serviciului reparatii cutii viteze automate să vă satisfacă nevoile.

Cât va costa o reparație de transmisie?

Costurile de reparare depind în primul rând de ceea ce este în neregulă cu transmisia și în al doilea rând ce părți pot fi necesare pentru a corecta problema. În general, 60% din toate reparațiile sunt minore care nu necesită o revizuire completă a transmisiei. Transmisiile de astăzi sunt mai sofisticate și necesită teste extinse pentru a determina motivul eșecului. reparatii cutii viteze automate oferă o verificare a performanței libere pentru a determina ce, în cazul în care ceva nu este în regulă cu transmisia vehiculului..

No Comments Found

Leave a Reply