Comunicate de presa

Transport hotel aeroport – usor si confortabil !

 

 

Transport de la plecare și destinație la aeroporturi.

Economisiți bani și partajați călătoria sau economisiți timp cu serviciul de mașini private

Transport hotel aeroport oferă servicii de transfer la aeroport și servicii private la mai multe aeroporturi din În fiecare locație, transferul de la / de la aeroport oferă cel mai economic, mai convenabil și mai prietenos mod de a ajunge la și de la aeroport. Serviciul nostru oferă pick-up-uri directe și transport la orice destinație prin intermediul flotei noastre. Serviciile Transport hotel aeroport operează la cele mai importante aeroporturi,. Rezervați următorul transfer de la / la aeroport cu noi, suntem singura modalitate de a ajunge la timp!/

Autobuzul de transfer de la aeroport oferă transport la cele mai multe hoteluri din centrul orașului. Autobuzul pleacă la fiecare 15 minute în timpul orelor de vârf și până la 30 de minute în afara orelor de vârf. Biletele costă foarte putin.

Este un serviciu ușor și confortabil de transfer de la / la aeroportul și la hotel.

Detinem autovehicule confortabile cu șoferi prietenoși, și ratele rezonabile oferă un serviciu excelent de transport. În fiecare zi.. Nu veți mai trebui să așteptați mai mult de 30 de minute pentru plecarea următoare.

Cum functioneaza?

Transport hotel aeroport rulează la aproape toate hotelurile.

Rezervați-vă călătoria cu Transport hotel aeroport

Când ajungeți la Transport hotel aeroport urmați semnele pentru taxiuri și autobuze

Transport hotel aeroport garantează plecări la intervale de maxim 30 de minute, astfel încât nu veți mai trebui să așteptați mai mult de 30 de minute

Tariful include bagaje de mână pentru fiecare pasager plătitor.

Puteți rezerva Transport hotel aeroport la / de la cele mai multe hoteluri

Călătorii relaxante si eficiente

Oricand: de la aeroport la hotel;

Călătorie de întoarcere: de la aeroport la hotel și înapoi

Rezervarea unei călătorii înapoi este mai ieftină și nu va trebui să vă faceți griji despre călătoria dvs. înapoi spre Transport hotel aeroport!

Transferurile de sosire și plecare către aeroporturile principale, funcționează 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Transportul hotel-aeroport include întâlniri personale și de asistență la aeroport și transport la hotelul dumneavoastra.

Cu șoferi profesioniști, serviciul nostru de transport hotel-aeroport și serviciu privat vă va duce la destinație rapid, la un preț rezonabil. De la cartierul sau hotelul dvs. până la aeroporturile locale, furnizorii noștri au șoferi care vă pot duce acolo.

Indiferent dacă sosiți sau plecați, acasă sau în străinătate, rezervarea unui transport de la aeroport la hotel fără probleme este calea fără stres de a călători.

Cu șoferi profesioniști, serviciul nostru de transport hotel-aeroport și serviciu privat vă va duce la destinație rapid, la un preț rezonabil. De la hotelul dvs. până la aeroporturile locale, furnizorii noștri au șoferi care vă pot duce acolo.

Garantăm preţurile cele mai mici pentru transport în comun la aeroport. Un preţ mai bun pentru acelaşi serviciu nu exista !. Preţul include si  transportul bagajelor standard.

Indiferent de motivul calatoriei Firma de transport persoane Bucuresti este firma ideala la care puteti apela pentru transport hotelaeroport Bucuresti. Autovehiculele apartin unor branduri cunoscute, sunt prevazute cu tot ceea ce va este necesar si se comporta excelent in trafic.

 .

No Comments Found

Leave a Reply