FermierulAfacerist.ro comercializeaza aparate de muls oi si capre la standarde europene

FermierulAfacerist.ro este magazinul online care vine in ajutorul fermierilor profesionisti cu echipamente primordiale intr-o afacere in zootehnie de succes. Aparatele de muls oi si capre performante vor ridica procesul de colectare al laptelui la cele mai inalte standarde.
logo magazin online FermierulAfacerist.ro
logo magazin online FermierulAfacerist.ro

Pentru ca fiecare intreprinzator in zootehnie isi doreste sa isi doteze spatiul de lucru cu cele mai inovative si moderne echipamente, magazinul online FermierulAfacerist.ro le vine in ajutor si le ofera mulgatoare de oi si capre cu performante garantate.

Aparatele de muls oi si capre, modele variate, caracteristici europene

Standardele de functionare ale unei afaceri cu ovine sunt foarte ridicate, din acest motiv, fermierii moderni trebuie sa se asigure ca au la indemana utilajele potrivite pentru ca rezultatele sa fie cele mult asteptate. Din acest motiv, un loc central il ocupa aparatele pentru muls oi si capre, niste sisteme rapide ca mod de functionare, cu beneficii ce se preteaza la cele mai inalte standarde, impuse de organele in domeniu:
• Motoare independente si pulsatoare pneumatice;
• Mansoane din silicon, cu o capacitate mare de muls oi si capre;
• Numar variat de posturi de mulgere, in functie de aplicatiile unde sunt folosite;
• Vid creat in tancul de vacuum;
• Autocuratare cu perii speciale;
• Pompe de transverzare;
• Reglarea automata a vacuumului;
• Tanc confectionat din otel inoxidabil, un material care nu permite raspandirea si inmultirea bacteriilor;
• Receptor de lapte dotat cu senzor de nivel pentru lichid.
Odata avute toate aceste beneficii, mulgatoarele de oi si capre din magazinul online Fermierul Afacerist sunt fara doar si poate echipamente care asigura colectarea lichidului la cele mai inalte standarde, garantand si succesul unei afaceri in acest domeniu.

Mulgatoare de oi si capre, cu sisteme economice de functionare, direct de la FermierulAfacerist.ro

Unul dintre criteriile principale de functionare ale unei afaceri este scaderea costurilor. Magazinul online FermierulAfacerist.ro stie acest lucru, din acest motiv, le-a pregatit tinerilor sau deja experimentatilor fermieri cele mai performante echipamente. Prin cateva click-uri, cereti cea mai buna oferta pentru aparatele de muls oi si capre si va bucurati de performanta lor, intr-un timp scurt. Odata ce apelati la serviciile magazinului, urmeaza sa primiti produsul dorit direct la sediul afacerii dumneavoastra, astfel incat sa il folositi in cel mai scurt timp.
Ii gasiti pe cei de la FermierulAfacerist.ro pe pagina web a magazinului cu un click aici, dar si la numerele de telefon 0721.789.575 / 0723.100.100 / 0732.123.533. Pentru comenzi si intrebari, echipa va sta la dispozitie si la adresa de e-mail comenzi@fermierulafacerist.ro, precum si la sediul magazinului, din Soseaua Viilor, Nr. 14, Corp C21, Depozit 5, Sector 5, Bucuresti..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *