Comunicate de presa

Transport hotel aeroport

Clientii care beneficiaza de servicii de transport hotel aeroport precum si aeroport hotel sau de orice alte servicii oferite de firmele de transport, cum ar fi de exemplu cele de inchiriere al masinilor sau al acestora impreuna cu un sofer , pot in cazul in care apare o astfel de situatie si sa anuleze sau sa modifice o astfel de rezervare.

Anularea sau modificarea rezervarii

Clientul care a facut anterior o rezervare are conform politicii firmelor de transport posibilitatea sa solicite modificarea rezervarii, putand sa faca asta in orice moment. Trebuie insa sa tina cont ca pentru ca acea modificare solicitata sa si aiba efectul scontat, e obligatoriu ca persoana care a facut aceasta solicitare sa primeasca din partea companiei de transport, confirmarea scrisa privind acceptul ei. In cazul in care, nu poate fi implementata modificarea solicitata, compania va anunta clientul prin email, urmand ca acesta sa confirme daca rezervarea facuta initial poate sa ramana valabila sau aceasta este anulata.

In cazurile in care schimbarea care a fost solicitata de client poate sa produca anumite costuri suplimentare, cum ar fi de exemplu schimbarea tipului transferului cu o clasa superioara, aceste costuri adaugate se vor transmise prin email clientului , pentru a fi acceptate.

Anularea unei rezervarii se poate face chiar si telefonic, insa cu cel putin 24 ore inainte sa se efectueze transferul si are efect numai dupa primirea confirmarii de catre client din partea companiei de transport. In cazul in care este solicitata anularea integrala in cazul unei comenzi, atunci sumele ce au fost anterior achitate de client, vor fi rambursate catre acesta, integral. In cazul in care se solicita anularea partiala in cazul unei comenzi, spre exemplu este ceruta anularea unui transfer retur la o rezervare pentru tur- retur, sumele care se ramburseaza vor fi calculate ca diferenta facuta intre pretul integral al transferului si pretul transferului ce a fost deja efectuat.

Serviciile de transfer

Soferul companiilor de transport va intreprinde eforturile rezonabile pe care le poate face, in scopul de a ajunge la adresa ceruta, de preluare si la ora care este specificata in voucher, insa avand in vedere ca pot sa apara unele situatii neprevazute cum ar fi de exemplu inundatii, blocaje in trafic, drumuri inchise, greve, etc., ora nu poate sa fie garantata.

La transferul de la aeroport, in locurile special amenajate pentru iesirea din zona de securitate, intotdeauna soferul va intampina clientul avand afisat cat mai la vedere nume clientului asteptat, pentru recunoastere. Toate zborurile vor fi deasemeni monitorizate, asta mai ales in cazurile in care zborul clientului are intarziere, caz in care nu se vor percepe taxe suplimentara. Deasemeni, soferul va astepta clientul in aeroport pentru 60 minute dupa ce aterizeaza avionului.

In cazurile in care indiferet de motiv clientul considera ca va depasii perioada aceasta, atunci este rugat sa anunte compania de transport pentru ca aceasta sa notifice soferul, insa in acest caz se pot aplica si taxe suplimentare aferente timpului de asteptare. Daca in schimb dupa 60 minute nu a fost contactat nici soferul si nici compania de transport, aceasta va considera ca nu s-a prezentat clientul, caz in care insa , pretul integral aferent transferului o sa-i fie retinut clientului.Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.transport-personal.ro

 .

No Comments Found

Leave a Reply