Fii legal, fii corect.

Azi am facut update la ubuntu 13.04. Am fost pana la vecinul meu Andrei si am scris un dvd ca sa il am pentru mult timp.

Prima impresie.

Wow cum se misca. Daca si pe un calculator slab cum inca este al meu se misca repede nici nu vreu sa ma gandesc cum se misca pe altele. Un design mai frumos se vede ca sa lucrat si la partea asta.

Motivele mele.

De ce am renuntat la windows? simplu am avut doua motie importante:

1.Am vrut sa devin cinstit si corect si sa renunt la ceva pe care in mod normal trebuie sa platesti ca sa il folosesti.In cazul de fata licenta.

2.Am memorie ram putina si se misca greu pe windows 7.

Daca inca nu te-ai gandit inca sa renunti definitiv la windows-ul pirata e timpul sa devi cinstit si corect.Incerca ubuntu si nu ai ce sa regreti,se misca bine si e placut.Daca nu exista posibilitatea ca un windows sa fie piratat si nu aveai bani de licenta ia zi ce faceai? incercai Linux nu-i asa?  :)))

7 thoughts on “Fii legal, fii corect.

  1. Cel mai bun sistem de operare este ala pe care stii sa-l folosesti si te ajuta sa iti faci treaba cu el. O alternativa pentru mine la Windows ar fi MAC, dar nu sunt atat de obisnuit cu el, asadar raman tot la MS…
    De ce nu ai asteptat sa treci la 13.10 … mai e putin pana apare.

  2. Eu aștept varianta LTS. Mie îmi pare rău că nu merge driver-ul proprietar cu placa video. Prin urmare nu mă pot bucura de frumusețea lui până la capăt. Doar dacă se grăbesc cei din echipă să schimbe server-ul grafic.

Comments are closed.