Comunicate de presa

Firma curatenie Bucuresti

Firmele specializate in servicii de curatenie se adreseaza prin serviciile lor catre toate companiile inclusiv din domeniu industrial, firme care solicita si au nevoie de servicii pe care le ofera firmele de curatenie din Bucuresti.

Serviciul de curatenie industriala consta in curatarea interioara pentru diferite tipuri ale cladirilor, inclusiv pentru cele unde sunt spatiilor administrative, pentru fabrici, depozite, uzine, halelor industriale ca si alte spatii de depozitare si de productie. Curatenia industriala include si curatarea facuta spatiilor exterioare, precum si intretinerea spatiilor verzi ca si intretinerea facuta spatiilor betonate, cailor de acces, aleilor si parcarilor.

Activitati specifice firmelor de curatenie din Bucuresti

Dintre serviciile oferite atat de firmele din Bucuresti cat si de altele similare, din tara , pentru spatiile industriale , cele mai frecvent solicitate si ofetite sunt:

  • curatare si indepartare a depunerilor care sunt pe geamuri;
  • curatarea tubulatura a aerisirii;
  • curatare grinzilor de sustinere;
  • curatare tubulatura a evacuarii;
  • maturarea si spalarea mecanica folosind masina automata pentru spalat si pentru uscarea pardoselilor dure cum ar fi betonul elicopterizat, epoxidica, gresia, rasinizata, mozaicul, marmura, pvc-ul, etc.
  • aspirarea si curatarea zonelor inalte cum ar fi structurile metalice;
  • vopsirea stalpilor de sustinere;
  • curatarea peretilor tip cortina si a peretilor din tabla ondulata.

In ceea ce priveste curatenie industriala, firmele de curatenie din Bucuresti isi pot adapta serviciile in scopul si pentru satisfacerea cerintelor aparute in mod individual. Experienta profesionistilor in acest domeniul al curateniei industriale impreuna cu forta de munca la care se adauga tehnica de care astfel de firme dispun vor identifica si vor rezolva fiecare deficienta constatata , oferind la final, rezultatele asteptate.

Serviciile de curatenie industriala se pot presta atat in timpul programului obisnuit de lucru, dar si inainte sa incepa programul beneficiarului curateniei precum si in tura de noapte.

Recomandari ale specialistilor

Profesionistii in acest domeniu al curateniei recomanda sa se faca interventii zilnice in scopul de a intretine curatena si recomanda deasemeni efectuarea curatenia generale in mod periodic in care sa fie inclusa si dezinfectarea echipamentelor de lucru. O astfel de intretinere a curateniei poate sa contribuie si deasemeni are ca si principal obiectiv, pastrarea starii de bine a angajatilor companiilor unde sunt prestate aceste servicii.

Marea majoritate a clientilor firmelor de curatenie din Bucuresti, la final, sunt incantati de efortul care e depus pentru curatenie precum si de rezultatele ce se obtin la finalizarea ei, atat in ciuda cantitatii depuse de munca dar si a orarului de lucru.

Agentiile specializate sunt de altfel intr-un proces continuu in ceea ce priveste imbunatatire serviciilor atat a celor de curatenie industriala cat si pentru identificare de activitati noi de curatenie, ce se impun pe piata, in functie de necesitatile clientilor.

Curatenia in hipermarketuri

Tipul acesta de curatenie are ca adresabilitate cu precadere magazinele mari, fara nici o diferenta in functie de natura lor comerciala. Practic, acolo unde e nevoie de serviciile, asistenta precum si de efectuarea interventiilor periodice facute de personal selectatat cu atentie si echipat corespunzator, dotat cu cele mai moderne ustensile si utilizand tehnologii de curatenie de ultima generatie, acolo le vor gasi clientii care apeleaza la ele.

 .

No Comments Found

Leave a Reply