Comunicat de presa

Firma DDD in Bucuresti? Contacteaza echipa Ligriv!

Ligriv este o  cu sediul in Bucuresti, infiintata in anul 1999, cu o experienta vasta in domeniu. Indiferent de spatiul in care aveti nevoie de astfel de interventii (cladiri rezidentiale, comerciale sau industriale), ne puteti contacta cu incredere.

Echipa competenta va promite gasirea unor solutii optime care sa inlature definitiv problemele cu care va confruntati privind insectiele si rozatoarele. Dispunem de produse si tehnologii inovatoare pentru a va ajuta in protectia locuintei si afacerii, inlaturand daunatorii in mod eficient. Planurile de lucru se adapteaza cu profesionalism, in functie de fiecare caz in parte si de nevoile specifice.

Va garantam gasirea solutiilor optime care sa va scape definitiv de problemele legate de insecte si rozatoare. Folosim cele mai recente tehnologii si produse inovatoare pentru a va proteja casa si afacerea, iar planurile noastre de lucru sunt adaptate fiecarui caz in parte, in functie de nevoile specifice. 

Firma DDD – cui ne adresam?

Venim in intampinarea tuturor persoanelor (fizice sau juridice), cu servicii DDD realizate in acord cu cele mai exigente cerinte. Fie ca detineti un bar, restaurant, cazinou, magazin etc., nu ezitati sa ne contactati cu incredere. Orice unitate de alimentatie publica are obligatia, conform legii, sa realizeze lunar dezinsectia si trimestrial deratizarea.

Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii este unul calificat, cu o experienta vasta in domeniu, urmand standardele UE, in ceea ce priveste deratizarea si dezinsectia. Suntem o companie certificata ISO 9001:2000 privind Sistemul de Management al Calitatii, ISO 14001:2004 privind Sistemul de Management al Mediului.

Contactati echipa Ligriv – firma DDD – pentru servicii ireprosabile!

firma DDD

Intervenim in numai 3 ore de la apelul telefonic pentru ca stim ca timpul este un element important atunci cand vine vorba despre deratizare, dezinsectie sau dezinfectie. Solutionam fiecare caz cu promptitudine si profesionalism, inlaturand daunatorii in mod rapid intrucat acestia reprezinta un pericol serios pentru sanatate.

Firma DDD – Ligriv din Bucuresti, va scapa de rozatoarele daunatoare care va cauzeaza probleme, in gospodarie sau in oricare alt spatiu in care le observati prezenta. Serviciile de deratizare/dezinsectie/dezinfectie oferite de catre compania noastra, sunt de o importanta majora deoarece datorita lor, va veti putea bucura de un mediu curat, igienizat si dezinfectat. Rozatoarele daunatoare, precum soareci si sobolani, trebuie exterminate, fara insa, a afecta sanatatea oamenilor. Noi va oferim solutiile optime pentru ca inlaturarea lor sa se realizeze cu succes, actiunile intreprinse implicand doar produse netoxice si echipamente ce corespund normativelor legislative in vigoare.

 

Echipa LIGRIV va asigura ca va gasi cele mai potrivite metode de a va scapa definitiv de rozatoarele nocive.

Pentru un mod de viata mai confortabil si mai sanatos,  echipa LIGRIV va sta la dispozitie cu deratizare, dezinsectie, dezinfectie.

Firma DDD – dezinsectie, dezinfectie si deratizare – servicii eficiente si prompte!

Expertii LIGRIV sunt receptivi la cerintele clientilor si intervin la orice solicitare, indiferent de complexitatea acesteia. Echipamentul tehnic moderm utilizat este adecvat oricarui tip de tratament pe care il aplicam. Ligriv – firma DDD – a construit relatii bazate pe incredere, flexibilitate, respect, seriozitate, astfel ca cei care au apelat la serviciile noastre, au fost intotdeauna multumiti.

Sugestiile pentru imbunatatirea serviciilor pe care le ooferim, sunt oricand binevenite pentru ca multumirea fiecaruia dintre voi sa fie deplina.

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare legate de orice aspect de interes.

——————————–

CONTACT:

TELEFON: 0744 843 852 | 0762 267 299

EMAIL: ligrivddd1999@yahoo.com 

WEBSITE: www.deratizarebucuresti.ro .

No Comments Found

Leave a Reply