Comunicate de presa

Plase insecte –extrem de functionabile

Aceste plase insecte se afla la mare cautare, in special pe perioada primaverii si a verii cand incep sa apara rand pe rand, tot felul de insecte suparatoare. Pentru a evita contactul acestora cu alimentele si pentru a ne bucura de confortul casei noastre, este recomandata aplicarea acestor plase atat la geamuri cat si la usi. Prin urmare, alegeti produsele noastre de calitate superioara care va ajuta sa beneficiati la maxim de eficienta lor. Cu o experienta vasta in domeniu, ne-am castigat aprecierea si respectul clientilor pentru care am lucrat de-a lungul timpului.

Noi facem totul din pasiune, de aceea suntem cotati ca adevarati profesionisti, mereu dornici de rezultate cat mai bune. Ne pliem perfect cerintelor clientilor nostri si raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor in acest sens. Seriozitatea si dedicarea totala sunt elementele cheie care ne ajuta sa finalizam cu brio orice proiect propus. Suntem apreciati pentru profesionalismul de care dam dovada de fiecare data si pentru faptul ca ne tratam clientii cu maxima consideratie si respect.

Plase insecte– garantia lucrului bine facut

Apelati cu incredere la firma noastra pentru a va comanda aceste plase insecte de care aveti nevoie in special pe durata sezonului cald. Acestea pot fi pozitionate cu usurinta atat la usi cat si la ferestrele, aferente propriei locuinte sau birourilor din diferite domenii de activitate. Alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine, dupa ce ati rasfoit cat mai multe oferte disponibile. Daca nu ati facut-o inca, accesati chiar acum site-ul nostru on line pentru a afla informatii suplimentare, care sa va ajute sa luati decizia corecta.

Alegeti unul dintre modelele functionale existente si bucurati-va de preturi fara egal. Plasele fixe asigura pozitia fixa in momentul deschiderii usii sau a ferestrei respective iar cele mobile pot fi montate cu ajutorul unor balamale sau se pot rula cu ajutorul unui snur. Plasele tip rulou reprezinta o varianta foarte buna, in special pentru ferestrele prevazute initial cu rulouri. In plus, puteti avea spatiul ferestrei complet gol, odata cu rularea acestora in interiorul cadrului.

Plase insecte – alegerea potrivita

Aceste plase insecte ne aduc nenumarate avantaje, printr-o investitie de mica amploare, datorita faptului ca pretul acestora este in concordanta directa cu calitatea oferita. Asadar, nu exitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri despre modul de functionare sau orice altceva vreti sa stiti despre firma noastra. Alegeti plasele fixe sau mobile si bucurati-va de frumusetea serilor lungi de vara. Daca sunteti adeptul usilor si plaselor glisante, ati ajuns la locul potrivit. Puteti comanda plase glisante de diferite forme si dimensiuni, in functie de preferintele dumneavoastra. Acestea sunt folosite in special pentru usile de la terase, unde exista un spatiu larg de deschidere, atat pentru spatiile personale cat si pentru cele comerciale.

Cu ajutorul unor role ce asigura actionarea facila, aceste plase va ajuta sa va deplasati cu usurinta chiar daca sunteti in graba sau nu sunteti intotdeauna atenti sa inchideti usa dupa ce treceti. Indiferent de modelul ales, noi reprezentam solutia ideala pentru fiecare caz in parte. Firma noastra va sta la dispozitie oricand aveti nevoie de ajutorul nostru si in acelasi timp, asiguram consultanta de specialitate pentru alegerea celei mai bune solutii, cu privire la produsele achizitionate de la noi..

No Comments Found

Leave a Reply