Firma de transport persoane Bucuresti – siguranta, comfort si promptitudine !

Firma de transport persoane Bucuresti ofera calatorilor sai curse zilnice. Siguranta, confortul si promptitudinea sunt valorile pe care le promoveaza compania noastra in relatia cu clientii sai.

Clientii Firmei de transport persoane Bucuresti sunt dintre cei mai diversi. De la cei care calatoresc si care inchiriaza autocarele sau microbuzele noastre pentru transport persoane.

Firma de transport persoane Bucuresti va ofera si curse turistice. In folosul calatorilor firma noastra ofera curse zilnice pe traseul mentionat, tur / retur, la un pret convenabil.

Firma de transport persoane Bucuresti va ofera posibilitatea de a inchiria autocare sau microbuze la standarde europene pentru grupuri organizate. Autocarele si microbuzele firmei noastre sunt dotate cu aer conditionat, incalzire, totul pentru confortul calatorilor nostri la preturi competitive. Dispunem de autocare si microbuze de cea mai inalta calitate.

Pentru a evita supra-aglomeratia si pentru a le oferi calatorilor nostri cele mai bune servicii de transport, Firma de transport persoane Bucuresti pune la dispozitia clientilor un numar de telefon pentru rezervarea locurilor pentru cursele zilnice efectuate. Serviciile sunt adesea aranjate să funcționeze la intervale regulate pe parcursul zilei sau a unei părți a zilei. Adesea, în orele de dimineață și de seară sunt operate servicii mai frecvente sau chiar trasee suplimentare. Coordonarea serviciilor la punctele de schimb este importantă pentru a reduce timpul total de călătorie al pasagerilor.

Pentru ca vrem sa le oferim tot confortul, calatorii nostri au la dispozitie microbuze si autocare moderne, climatizate, si beneficiaza de suportul tehnic si logistic al unei echipe tinere de profesionisti bine pregatiti si amabili. Amabilitatea, punctualitatea si precizia este obiectivul nostru principal, pentru a crea o relatie amicala intre noi si clientii nostri.

Pe langa cursele turistice organizate de Firma de transport persoane Bucuresti  va pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria autocare si microbuze pentru grupuri organizate, excursii, deplasari in interes de servici (delegatii, cursuri de specializare), transfer la/de la aeroport si alte curse. Tarifele practicate pentru serviciile de inchiriere le puteti urmari pe site.

Dorim să oferim clienților noștri un produs de încredere și garanția unor călătorii sigure și confortabile, prioritatea noastră principală reprezentând-o siguranța.

Investind în mijloace de transport moderne, în puncte de îmbarcare cu facilități specifice, în sisteme informatice performante, urmărim să păstrăm standardele cu care clienții noștri sunt obișnuiți.

Firma de transport persoane Bucuresti face tot posibilul pentru a satisface solicitările și nevoile clienților noștri, ascultandu-i și ținând cont de sugestiile acestora.

Va punem la dispozitie spre inchiriere o gama variata de autocare si microbuze, pentru curse interne si internationale. Autocarele sunt dotate cu sistem climatronic si de incalzire, aer conditionat, ABS, retarder, servodirectie, scaune rabatabile, iluminare independenta pentru fiecare scaun si cale mari pentru bagaje.

Flota noastra include vehicule moderne. Astfel ca, indiferent de numarul de pasageri, compania noastra va va pune la dispozitie exact tipul de vehicul potrivit. De la automobile la microbuze si autocare.

Firma de transport persoane Bucuresti este departamentul de transport a unuia dintre liderii companiilor de turism din România, care îmbină experiența în transportul turistic intern cu seriozitatea, imaginația, creativitatea și atenția față de clienți.

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *