Firma de transport persoane Bucuresti face ca inchirierea unui microbuz sau autocar sa fie simpla, convenabila si accesibila!

Indiferent dacă doriti sa inchiriati un microbuz sau un autocar, parcul auto al Firmei de transport Bucuresti va pune la dispozitie diferite microbuze sau autocare pentru excursii, evenimente, transport copii, transport pelerinaje, transport hotel-aeroport sau transport salariati si angajati, pentru ca sunt utile in transferul între hoteluri, aeroporturi, locuri de muncă și alte locuri.  Firma de transport persoane Bucuresti acorda atenție detaliilor și ne mândrim cu oferirea de itinerarii flexibile și cu cel mai bun serviciu absolut al clienților din industrie.

Închirierile de microbuze sunt foarte rentabile, deoarece aceste sunt dotate corespunzator normelor europene: au scaune individuale, sunt utilizate pentru călătorii de scurtă durată în si au un interior similar unui autocar de lux.  Toate microbuzele si autocarele noastre sunt curățate și întreținute temeinic înainte de fiecare eveniment, așa că nu va trebui să vă faceți griji in privinta aceasta.

Programul nostru de întreținere preventivă asigură că microbuzele si autocarele din parcul nostru auto sunt in perfecta functionare. Nu doar microbuzele si autocarele noastre ofera siguranta maxima ci si soferii noștri sunt de asemenea responsabili de siguranță. Fiecare conducător auto primește mai mult de 50 de ore de formare inițială. Fiecare șofer primește o pregătire profesională extensivă, astfel încât să fie prietenos, amabil și întotdeauna dispusă să ofere o mână de ajutor. Primele impresii înseamnă foarte mult, așa că am instruit soferii să fie ambasadori pentru evenimentul dvs. De aceea, echipa noastră de experți în transporturi excelează în găsirea soluțiilor simple și personalizate pentru provocările dvs. specifice.

Avem, de asemenea, soluții pentru evenimente de o zi si putem contribui la simplificarea modalităților de transport pentru evenimentele din mai multe locații.

Transportul pentru evenimente de grup nu ar trebui să fie dificil de aranjat, iar Firma de transport persoane Bucuresti este un lider în domeniul închirierilor de autobuze, este specializată în furnizarea de servicii de închiriere de microbuze sau autocare pentru grupuri mici sau mari. Atunci când alegeți serviciul de închiriere pentru următorul eveniment de grup, consultati  un expert de la Firma de transport persoane Bucuresti pentru ca suntem un lider în microbuze si autocare  și in închirierea acestora.

Firma de transport persoane Bucuresti oferă transport sigur pentru evenimente pentru grupuri de zece sau mai multe la prețuri accesibile. Închirierea unui autocar sau microbuz de la Firma de transport persoane Bucuresti vă poate ajuta sa economisiti până la 30% în comparație cu închirierea autocarelor sau microbuzelor de la alte firme. Deoarece microbuzele si autocarele de la Firma de transport persoane Bucuresti sunt folosite și pentru transportul elevilor si al copiilor in excurii, acestea trebuie să respecte normele de siguranță supreme, făcându-le una dintre cele mai sigure forme de transport pe drumurile din ziua de azi!

Dacă aveți nevoie de un microbuz sau de un autocar pentru o excursie, sau un eveniment și aveți nevoie de serviciul de transport cu un microbuz sau cu un autocar pentru următoarea locatie Firma de transport persoane Bucuresti va poate ajuta.

Firma de transport persoane Bucuresti face ca inchirierea unui microbuz sau autocar sa fie simpla, convenabila si accesibila!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *