Fără categorie

Fluke 190 – o adevărată bijuterie

Osciloscoapele portabile ScopeMeter din categoria Fluke 190 vă conduc pe un teritoriu pe care osciloscoapele standard nu pot suporta cu ușurință mediile industriale dure, periculoase și murdare. Aceste instrumente combină performanța unui osciloscop cu un multimetru pentru instalarea, punerea în funcțiune și menținerea echipamentelor industriale și electronice în câmp. Instrumentele de testare Fluke 190 utilizează un mod unic Connect-and-View pentru a configura automat și continuu osciloscopul, făcându-le ușor de utilizat chiar și pe semnale complexe.

Pentru aplicațiile mai exigente, osciloscoapele de înaltă performanță Fluke 190 oferă specificații pe care oricine şi le-ar dori. Cu o lățime de bandă de până la 500 MHz, o eșantionare în timp real de 5 GS/s și o memorie de 10.000 de puncte pe intrare, acestea sunt ideale pentru inginerii care au nevoie de capacitatea completă ale unui osciloscop de înaltă performanță într-un instrument portabil, alimentat de o baterie.

Fluke 190 este alegerea ideală pentru depanarea echipamentelor industriale, instrumentelor, sistemelor de control și a sistemelor de alimentare. Funcțiile sale inovatoare, ușor de utilizat, economisesc timp și contribuie la reducerea timpilor de nefuncționare în sistemele de producție.

Măsurătorile de înaltă frecvență, măsurarea, capacitatea și rezistența, precum și verificările de continuitate sunt toate acoperite de cablurile de testare ecranate.

Noua serie de osciloscoape portabile Fluke 190, cu două canale, este destinată specialiștilor în întreținerea instalațiilor industriale, deservirii, instalării sau întreținerii echipamentelor electrice grele, a mașinilor electromecanice și a sistemelor de control al automatizării instalațiilor. Seriile 190 ScopeMeters sunt primele osciloscoape portabile cu o clasificare de siguranță de 1000 V CAT III/600 V CAT IV.

Instrumentele de testare Fluke 190 sunt instrumente portabile, cu baterii, cu carcasă etanșă, cu protecţie împotriva prafului, care sunt proiectate pentru a fi utilizate în medii dure. Fluke 190 include acum noi caracteristici pentru depanarea sistemelor industriale electronice de putere, care vor îmbunătăți gradul de utilizare și satisfacția generală.

Lucrul sub presiune legate de timp și în locații înghesuite sau greu accesibile înseamnă că doriți să vă concentrați asupra sarcinii la îndemână, nu asupra instrumentului de testare din mână. De aceea, Fluke 190 are declanșarea automată a conexiunii și a vizualizării. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la setările de declanșare și la instrumente. Veţi avea toate informațiile de pe ecran pentru a face corect lucrul.

Un ScopeMeter este un osciloscop portabil. Fluke 190, este un osciloscop combinat și DMM – un profesionist în domeniu digital, care este utilizat pentru a măsura forme de undă complexe și semnale electrice. Testați o gamă largă de echipamente electrice cu Fluke 190 utilizând afișajul digital ușor de citit, pentru a vizualiza datele în timp ce instrumentul înregistrează.

Indiferent dacă trebuie să măsurați frecvența sau să vedeți forma unui câmp electric, luați cu dvs. un Fluke 190 portabil pentru a vă rezolva problema. Utilizați osciloscopul Fluke 190 pentru a depana echipamentele electrice, pentru a vedea distorsiuni, a măsura amplitudinea și pentru a vedea cronometrarea relativă a sistemelor aferente.

 

 

No Comments Found

Leave a Reply