Comunicat de presa

Tot ce trebuie sa stiti despre pardoseli pvc pentru baia voastra!

Podeaua din baie nu trebuie sa aiba de suferit din cauza apei sau din cauza aburilor. Gresie, parchet, pardoseli PVC sau beton sunt o parte din multitudinea de optiuni de materiale care se potrivesc pentru mediul umed si pentru un design placut in baie.

Baia reprezinta o oaza de relaxare dupa momentele tensionate din timpul unei zile stresante la lucru. Iata care sunt principalele caracteristici pentru a alege pardoseala potrivita pentru baia voastra:

  • Trebuie sa aveti in vedere rezistenta la apa. Pardoseala din baie trebuie sa fie impermeabila si rezistenta la uzura.

  • Materialul de pe pardoseala din baie trebuie sa fie aderent astfel incat sa nu alunecati pe el.

  • Pardoseala din baie trebuie sa se curete usor de eventualele pete de sampon, detergent sau alte solutii de curatare.

  • Usurinta cu care se monteaza. De exemplu, daca alegeti pardoseli pvc la rolou, acestea se lipesc sau se prind liber, daca alegeti gresie se foloseste metoda de imbinare cu ajutorul unui adeziv.

  • Raportul calitate/pret este important. Trebuie sa stiti ca exista solutii de a acoperii pardoseala pentru orice tip de buget. Aceste solutii sunt adaptate la cerintele specifice pentru bai. Gresia de obicei are un pret redus.

Despre pardoseli pvc subtiri trebuie sa stiti ca nu se deterioreaza din cauza umezelii sau a aburilor. Solutiile cu care sunt tratate aceste pardoseli le confera proprietati care sa reziste la umezeala sau la uzura. Aceste pardoseli PVC sunt extrem de usor de curatat si nu se aluneca pe ele. Importanta este grosimea pardoselii PVC pentru ca cu cat acest strat este mai gros cu atat el va fi mai placut in momentul in care il atingeti si va asigura izolarea fonica necesara.

Pardoseala din PVC se curata foarte usor cu anumite solutii de curatare. Tratamentul aplicat in prealabil asupra pardoselilor din PVC este special pentru apararea impotriva diverselor pete.

Compania Milucon comercializeza o gama variata de pardoseli PVC de diferite materiale, nuante, imitatii etc. Daca alegeti sa folositi pardoseli PVC in baia voastra, atunci cu siguranta o sa va simtiti extrem de bine cand pasiti desculti pe podea. Senzatia fina pe care o confera aceasta pardosea este deosebita.

Puteti sa alegeti dintr-o gama variata de modele ceea ce se potriveste cel mai bine cu baia voastra tinand cont de bugetul pe care il aveti alocat acestui segment.

Cand vorbim despre alegerea decorului pentru locuinta noastra lucrurile devin mai complicate pentru ca ne dorim ca totul sa arate impecabil, dar sa fie si practic in acelasi timp.

Atunci cand alegeti pardoseala in cazul in care amenajati interiorul locuintei trebuie sa va ganditi si la stilul pe care il preferati. Daca preferati stilul clasic si elegant sau stilul modern. Alegerea unor pardoseli PVC se poate realiza cu ajutorul unor echipe de specialisti care sa va consilieze pe durata intregului proces de achizitionare. Firma de la care achizitionati pardoseala trebuie sa va ofere si montajul inclus in pachet precum si garantie pentru produse. Nu este indicat sa achizitionati materiale din locuri neavizate.

Intotdeauna trebuie sa alegeti cu mare atentie materialele de tip pardoseli PVC pentru locuinta voastra!

No Comments Found

Leave a Reply