Frisomat România lansează noua hală Delta+, la Târgul AgriPlanta de la Fundulea

Frisomat susține agricultura cu 20% reducere la toate halele metalice din portofoliu, pe perioada Târgului AgriPlanta de la Fundulea.
oferta Delta+
oferta Delta+

Susținem agricultura, de 20 de ani construim hale metalice în acest domeniu, iar pentru a sărbători o relație solidă cu fermierii, venim la Târgul AgriPlanta de la Fundulea cu o reducere de 20% la toate halele Frisomat.
Csaba Demeter, Responsabil Marketing.

Frisomat România lansează pe piața locală o nouă hală metalică, Delta+, ideală pentru fermierii în căutarea unei soluții eficiente și multifuncționale. Pe perioada Târgului AgriPlanta, de la Fundulea, desfășurat între 19-22 mai, toate halele din oferta Frisomat au o reducere de 20%.

Delta+ este un nou concept special construit pentru cei care își doresc o hală creată pentru nevoile lor în domeniul agricol. Hala Delta+ dispune de o deschidere de la 7 m până la 16 m, și o înălțime începând de la 3 m până la 6 m, dispune de un acoperiș prevăzut cu elemente translucide, iar structura metalică din profile galvanizate SIGMA, Z, C asigură rigiditate și robustețe.

Dimensiunile și specificațiile tehnice, fac Hala Delta+ o alegere ideală pentru o varietate de aplicații practice. Odată montată, această hală poate fi folosită atât în agricultură, în depozitarea de cereale, garaje pentru utilaje, industria alimentară, producție, logistică și zootehnie.

“Introducerea pe piața din România a halelor Delta+ este un pas spre a satisface nevoia de infrastructură accesibilă și multifunțională pe care fermierii se pot baza. Prețul avantajos, construcția rapidă și costurile mici de întreținere sunt cele mai mari avantaje ale acestui tip de hală. Desigur, standardul de calitate Frisomat este în continuare o carte de vizită remarcabilă.“spune Ionuț Rădulescu, Director Comercial Frisomat România.

“Inovația este baza succesului nostru. Noua hală Delta+ aduce o nouă gândire în ceea ce înseamnă un spațiu util pentru un fermier. Susținem agricultura, de 20 de ani construim hale metalice în acest domeniu, iar pentru a sărbători o relație solidă cu fermierii, venim la Târgul AgriPlanta de la Fundulea cu o reducere de 20% la toate halele Frisomat contractate în timpul Târgului.”spune Csaba Demeter, Responsabil Marketing.

Frisomat România, filială a producătorului belgian de hale galvanizate Frisomat Belgia, sărbătorește 20 de ani pe piața internă.

Frisomat România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de hale metalice din oțel galvanizat, si este filiala a Frisomat Belgia o companie cu prezență globală, în 21 de țări. Cele mai cunoscute tipuri de hale sunt Astra, Sigma, Omega, Ceptra și Flatro..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *