Gata m-am hotarat.

I-mi schimb telefonul.Un vecin din zona tocmai a achizitionat un super telefon,bine la mana a doua dar este modelul pe care mil doresc,recunosc.Am dat unul dintre cele doua pe care le aveam pe 50 de lei  si mai am unul de dat un Nokia 1600 tot pe 50 de lei.cu un total de 100 de lei mai adug eu inca 50 de lei si gata am facut rost de bani sa iau 150 de lei.Modelul pe care il vreau este Nokia 6300 unul zic eu de exceptie.Voi ce telefon aveti ?

14 thoughts on “Gata m-am hotarat.

  1. E foarte bun modelul acela, imi place ca are carcasa de fier si nu se sparge asa repede ca restu. Momentant am un N70 dar inainte am avut N81 care s-a dus dupa 2 ani de functionare.

  2. Apreciez telefoanele ieftine care îşi merită banii, însă am nevoie de ceva performant pentru a îmi rezolva problemele în orice moment. Mă gândeam să îmi schimb PDA-ul cu unul mai user-friendly şi momentan sunt nehotărât, însă optez între trei telefoane: iPhone (3GS sau 4), HTC Nexus One, HTC Wilfire.

  3. nu le am si nu le-am avut niciodata cu telefoanele. eu am un mobil de 5 ani si credema ca habar n-am ce model este, stiu doar ca este samsung :))

Comments are closed.