Georgiana Dragomir – noul General Manager Grapefruit

Agentia de digital experience Grapefruit a inceput anul cu schimbari majore, schimbari menite sa duca la o un profit mai mare si la un nivel mai ridicat de profesionalism.

Primul pas in aceasta directie a fost numirea Georgianei Dragomir in functia de General Manager, aceasta detinand astfel 40% din actiunile companiei, Marius Ursache fiind cel care detine restul actiunilor. Noua conducere isi propune ca in anul 2016 sa creasca cifra de afaceri, dar si profitul. „Daca in 2015 am atins o cifra de afaceri de aproximativ 400.000 euro si un profit de 15%, in crestere fata de anii precedenti, in 2016 ne-am propus sa atingem o cifra de afaceri la 550.000 euro si sa crestem profitul la 20%”, a declarat Georgiana Dragomir.

Un alt pas important a fost indreptarea business-ului exclusiv spre zona serviciilor digitale si mobile, renuntandu-se la aria extinsa de servicii oferite, servicii ca cele de branding sau de comunicare. „Ne-am propus sa mergem pe noi tehnologii si sa aprofundam competentele in dezvoltarea aplicatiilor mobile. Avem cateva idei extraordinare de produse digitale, pe care abia asteptam sa le implementam in 2016”, spune noul General Manager.

Un ultim pas a fost acela de a aduce in companie o echipa de oameni noi. Mai exact, la sfarsitul anului 2015 au fost recrutati in companie un numar de 7 angajati. Recrutarea s-a facut intr-un timp indelungat, deoarece conducerea a vrut sa se asigure de faptul ca va avea cei mai buni oameni. Georgiana Dragomir a declarat ca: „Recrutarea unui singur om a durat si 6 luni de zile, insa stiu ca i-am gasit pe cei mai buni”.
Compania Grapefruit se bucura in continuare de colaborari de lunga durata cu firme precum Dacia, dar si de colaborari cu noi clienti, asa cum sunt cei de la Nestle.