Despre pariuri – amatori, profesionisti, online, offline

De multe ori, pariorii sunt criticati de cei care nu iubesc astfel de practici. Ei sunt considerati a fi oameni care risipesc banii si intra deseori in conflicte, mai ales cu membrii familiei. Probabil iti suna cunoscuta situatia in care sotul si sotia se iau la cearta din cauza faptului ca el a cheltuit banii la pariuri. Nu spunem ca ti s-ar fi intamplat tie, insa probabil ai auzit de astfel de situatii. Oamenii pariaza – offline, online. Unii sunt profesionisti, altii doar simpli amatori.

Cu toate acestea, cei care pariaza nu sunt de criticat din moment ce nu sunt dependenti de pariuri sau din moment ce sunt pariori profesionisti, care nu pariaza doar pentru a pierde banii.
In general, pariorii se impart in doua categorii: amatori si profesionisti.

Pariorii amatori pariaza pentru a obtine cele mai bune bonusuri la pariurile online, fara a studia foarte bine situatia, fara a fi realisti. Pariorii amatori pariaza in ideea ca sigur vor castiga si pariaza de multe ori pe un procent mai mare decat cel obisnuit pentru pariurile sigure. Pariorii amatori, continua sa parieze in acelasi mod, chiar si atunci cand pierd in acelasi fel de 3-4 ori, in ideea ca isi vor recupera bani. De asemenea, ei pariaza pe acelasi bilet pentru mai multe meciuri, ceea ce nu e foarte indicat. O greseala frecventa la amatori este faptul ca ei nu au stabilit un management al banilor, pentru a sti cat si cum anume pariaza. Ajung astfel sa piarda o multime de bani.

Pariorii amatori sunt mai diferiti. Ei sunt constienti de faptul ca absolut nici un pariu nu este sigur si actioneaza in asa fel incat sa fie pregatiti si sa piarda. Pariorii profesionisti nu pariaza pe un procent mai mare decat cel obisnuit pe pariurile sigure. In privinta recuperarii banilor, un parior profesionist nu va paria niciodata de cateva ori bune la rand, in acelasi mod, daca vede ca pierde, doar pentru a castiga banii pierduti. Un parior profesionist, in momentul in care vede ca pierde si ca are o perioada mai nefavorabila, va incerca sa faca tot ce poate pentru a minimaliza pierderile. Totodata, profesionistii nu pariaza mai mult de un meci pe bilet. Un ultim aspect pe care vrem sa-l amintim in legatura cu pariorii profesionisti tine de managementul si disciplina banilor. Pariorii profesionisti isi organizeaza foarte bine aspectele legate de partea financiara, ei isi transforma banii in unitati si stiu sa si-i imparta foarte bine.

Marea problema consta in faptul ca multi dintre pariorii amatori se cred profesionisti si ajung sa faca tot felul de greseli si sa piarda banii fara oprire. Daca vrei sa fii un parior profesionist, trebuie sa gandesti totul foarte bine. Trebuie sa analizezi echipele, jocul lor, jucatorii si tot ceea ce ar putea influenta un scor intr-un sens sau in altul.
Top case de pariuri
Nu trebuie sa umbli doar dupa cele mai bune bonusuri la pariurile online, ci trebuie sa gandesti totul foarte bine, sa-ti faci o strategie buna si sa castigi bani nu doar pe noroc, ci si in functie de alte criterii.
Poti face pariuri sportive in functie de sportul preferat, in functie de sportul la care te pricepi cel mai bine, in functie de sporturile pe care se poate paria pe un anumit site sau in functie de alte criterii pe care le stii tu. La multe case de pariuri poti paria pe sporturi ca: fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei, baseball, rugby, snooker, box, darts, ciclism, curse de cai sau de ogari, etc.

Cand vrei sa pariezi, ai doua mari posibilitati: pariuri offline sau online. Casele de pariuri offline sunt usor de gasit. In Romania exista aproximativ 4000 de case de pariuri sportive. Pariorii insa nu le prefera prea des, deoarece exista o taxa de minim 5% pentru fiecare bilet si in plus, in cazul unui castig de peste 600 de lei se opreste un impozit de 20%, impozit care nu exista in cazul pariurilor online. Totodata, daca pariezi offline, trebuie sa fii constient de faptul ca rezultatele vor fi validate abia a doua zi. Un ultim aspect pe care-l amintim in legatura cu pariurile offline este faptul ca se poate paria, in general, doar daca ai minim 3 meciuri pe un bilet.

Pentru cele amintite mai sus, pariorii evita casele de pariuri offline si se indrepta spre cele online. Daca si tu cauti o casa de pariuri online care sa aiba si cele mai bune bonusuri la pariurile online (https://pariurix.com/cele-mai-bune-bonusuri-la-pariuri-pentru-prima-depunere.html), intra pe pariurix.com, si vezi ce surprize ofera acest site pentru iubitorii de pariuri. Pariorii prefera pariurile online din mai multe motive. Un prim motiv e faptul ca au o gama mai vasta de oferte. Sunt o multime de agentii de pariuri online la care se poate paria pe o multime de sporturi si poti opta pentru o multime de tipuri de pariuri. Rezultatele de la casele de pariuri online sunt validate imediat, ceea ce e de dorit pentru pariori. Totodata, nu putem trece cu vederea faptul ca se poate paria un singur meci pe bilet si exista cote de pariuri mult mai mari.