Gest urat.

Toata lumea a aflat de gestul domnului  Cartu cand a dat cu piciorul si a spart un geamul din plastic al bancii de rezerva la meciul din Liga campionilor Basel-C.f.R.Acuma na el saracu a uitat unde se afla si in ce competie joaca echipa lui si tocmai acum sa gasit sa dea cu mucii in fasole ca sa zic asa pe romaneste.Un gest urat care nu se face,colac peste pupaza el domna nu se imbraca in costum mai mult umba asa solo.Cartu a facut chiar el glume: “Pot sa spun ca nu a fost de calitate, daca era termopan, nu se spargea!”Sa nu fim rai cu toate ca nu asa se procedeaza.Partea prosta nu este asta  ci faptul ca nu se aduc puncte in competitile internationale si echipele romanesti vor fi mai putine in europa.Din pacate C.F.R. a iesit din europa anul acesta si ceva i-mi spune ca nici la anul nu va participa.

.

4 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. Exact cum spunea Lacatus , cateodata nu te controlezi cand ai nervi si se mai intampla si deasta , cat despre costum , cred ca ar fi trebuie si el sa fie prezentabil ..

  2. se vede ca lumina zilei lipsa lui deac, y.kone, pereira, muresan si chiar a lui trica. acum inafara de rada, coolio si cadu, toti sunt niste mercenari, nu dau doi bani pe echipa. Dar conducerea si administrratia daecolo sunt foarte bune si probabil de la anu se va schimba treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *