Ma intorceam de la munca…

Si ce sa vezi mergeam pe strada ma intorceam linistit din activitatea pe care am desfasurato azi,in fata mea un domn trecut de prima tinerete la vreo 45-50 tinea de lesa un javra caine relativ mic dar cu intentii rele.Omul nostru lasa cainele sa miroase orice masina dupa care o stropea fara nici un fel de jena.Era un logan tunat se vedea ca era bine intretinut si spalat dar ce sa vezi proaspat ud pe geanta din fata cu pipilica de javra caine.Te chinui sa intreti masina si o vezi patata de asemenea animale care nu sunt tinute in frau de stapani lor.Dam dovada de lipsa de civilizatie si ma intreb cand? cand vreodata o sa fim cum vad,vedem la tv ca ‘afara’…Toata lumea face la fel iese cu cainele si il lasa sa faca fel de fel de chesti oriunde.

Sa nu ai dreptul sa iesi din casa cu orice caine fara botnita punguta de nevoii personale ale cainelui si sa nu lasa in urma mizerie,asa ar trebuie o lege. Nu am nimic cu animalele chiar i-mi sunt simpatice stapani sunt de vina.Am facut o poza cu tel.mobil.Foto.

9 thoughts on “Ma intorceam de la munca…

  1. Nu pot sa ies din casa , ca dau peste c… unui caine , daca nu sunt atent mai sunt spatii cu iarba pe care poate esti nevoit sa mergi , acolo ti-e si frica ca intri in c…nu se poate,daca iti iei caine cumapara-ti frate si acea punguta cum ai spus tu . ca am vazut la TV ca s-a inventat si asa ceva..

  2. Asta ţi se pare aiurea?Dacă îţi spun ca unii trec cu câinii pe langa tine şi câinele face pe piciorul tău nu mă crezi :)) .
    Tocmai când plecam de la stadion cu nişte prieteni ,am stat să aşteptam pe cineva si un prieten strigă după el,în momentul ăla a venit un căţel şi …..pe piciorul lui.Nu a simţit,iar eu nu puteam să îi spun de râs.Apoi..ce ţ se pare ciudat ca face roata de la o masina îngrijită ?

  3. asta cu treaba mica si mare de caine este peste tot in lume, nu este nimic de facut. si nici-o lege nu ar putea fi aplicata, pur si simplu trebuie sa ne impacam cu gandul ca strazile sunt pline de pis si rahat de caine.

Comments are closed.