Comunicate de presa

Haine second hand

haine second hand

Hainele second hand sunt hainele ce provin in mare parte din donatii sau direct de la magazine atunci cand acestea exclud anumite haine din linia lor de vanzari. Hainele second hand sunt dezinfectate si curatate, apoi se transporta catre depozite, ajungand sa se distribuie clientilor la un pret simbolic.

Pro si contra hainelor second hand

Parerile despre hainele second hand sunt impartite, multi fiinde deacord cu achizitionarea acestora, altii fiind total impotriva.

Majoritatea persoanelor ce-si sustin punctul de vedere impotriva achizitionarii hainelor second hand, fac acest lucru datorita faptului ca acestea au mai fost purtate, iar oamenii sunt ingrijorati de faptul ca ar putea sa se irite sau sa ia anumite boli, desigur total eronat deoarece acestea sunt dezinfectate cu mare atentie inainte de a fi distribuite in magazine.

Pe cealalta parte a parerii, persoanele sunt deacord cu achizitionarea hainelor second hand, datorita faptului ca acestea sunt haine de calitate, sunt haine produse de branduri renumite in cele mai multe cazuri, iar pretul pentru achizitia acestora este unul simbolic.

De unde achizitionam haine second hand

Hainele second hand se pot gasii foarte usor, magazinele de acest gen fiind foarte raspandite, la fel si depozitele pentru haine.

Daca doriti sa luati legatura cu un magazin ce detine si vinde haine second hand de calitate, la un pret simbolic, puteti accesa site-ul urmator www.haineshgermania.ro , hainele acestei firme sunt haine de mare calitate.

Avantajele hainelor second hand

Avantajele hainelor second hand este in primul rand pretul, hanele second hand fiind vandute la aproximativ 4-5 lei bucata.

Un alt avantaj al hainelor second hand este gama larga de produse pe care le putem gasii, aceste haine fiind trimise din diverse parti ale lumii, de la diverse firme, astfel o sa putem gasii in magazinele second hand haine de calitate superioara, venind de la firme pe care nu le putem gasii in Romania, anumite haine nu o sa le gasim in tara noastra pe piata, de aceea fiind foarte utila achizitia hainelor second hand.

Hainele second hand prezinta riscuri?

Trebuie sa privim toate riscurile ce ni le asumam in viata, dar trebuie sa ne amintim ca atunci cand este vorba despre hainele second hand acestea sunt trecute printr-un sir de dezinfectii si au fost spalate in prealabil, riscul de a ne imbolnavii din cauza acestor haine este infim.

Majoritatea “specialistilor” spun ca din cauza hainelor second hand o sa putem sa luam diverse boli, dupa ce acestea au fost dezinfectate, achizitionate de noi si spalate, sansa de a lua vreo boala prin intermediul acestora este de cel putin 10 ori mai mica decat de a lua o boala din mediul in care locuim, acestea fiind mult mai sterile decat ambientul in care traim.

Sa achizitionam haine second hand?

Daca doriti sa achizitionati sau nu haine second hand este la alegerea fiecaruia si depinde mult de bugetul fiecarei persoana, trebuie sa ne amintim ca putem gasii haine de calitate, de la diferite firme la un pret de aproximativ 100 de ori mai mic decat cel din magazin.

.

No Comments Found

Leave a Reply