Inchiriei masini Bucuresti

inchirieri masini bucuresti

Romania este annual vizitata de o multime de grupuri de turisti staini care vin la noi in tara pentru diferite motive: sa viziteze tara , in interes de serviciu sau de ce nu sa asiste la un concert al artistului preferat. Turismul Romaniei a evoluat in ultimii ani foarte mult si incearca sa se dezvolte si sa atraga din ce in ce mai multi client.Turistii straini sunt atrasi de Romania din diferite motive, locuri incarcate cu istorie( Castelul Bran) , pentru relaxare( muntii, Delta Dunarii) , motive si obiceiuri locale.Strainii care ne viziteaza apeleaza de cele mai multe ori la inchiriei masini Bucuresti pentru a putea calatori peste tot prin tara.

Inchirieri masini Bucuresti- o alternative usoara care simplifica

Poate parea totul complicat atunci cand vine vorba despre inchiriei masini Bucuresti.Nu este nimic complicat doar completezi un set de intrebari pe site sau la ghiseul firmei, incerci sa respecti pe cat de mult posibil termenii si conditiile specificate in contrat si poti avea vacanta mult dorita desfasurata in liniste si pace la care razvesti intregul an.Nu sunt niste conditii greu de respectat, daca esti putin ordonat si responsabil nu vei avea probleme in cee ace priveste inchiriatul si intretinerea autoturismului in posesia caruia va fi pe toata durata sejurului tau si cu care te vei deplasa oriunde vei vrea. Nimeni si nimic nu iti va strica bucuria vacantei si linistea ta daca te ocupi putin din timp de inchiriei masini Bucuresti.

Care sunt conditiile si termenele pentru inchiriei masini Bucuresti

Sunt mai multe termene si conditii dar le voi mentiona pe cele mai importante si utile de care trebuie sa tina cont orice client. Ca o prima conditie ar fi varsta. Varsta minima a soferului trebuie sa fie de 21 de ani si sa posede permis de conducere national sau international eliberat cu cel putin un an inainte. Atunci cand inchiriem un atoturism trebuie sa fim la ora indicate prevazuta in contractual de inchiriere si soferul sa detina permis pentru categoria de masina precizata in contract. Perioada de inchiriere este de minim 48 de ore, iar termenul maxim ramane la latitudinea clientului. Autoturismult se poate inchiria de la biroul de inchirieri masini Bucuresti. Plata se face ori prin carti de credit( MasterCard, Eurocard, Visa) sau cash. In cazul in care se pierd actele masinii, cheile sau doresti dotari suplimentare( scaund de copil, lanturi) , taxele vor fi in plus fata de cele aferente inchirieii masinii.

Inainte sa pleci in vacanta trebuie sa consulti anumite site-uri pentru inchiriei masini. O practica des intalnita in zilele noastre , mai ales printre persoanele care circula fara masina personala si vor sa viziteze imprejurimile. Pentru mai mult informatii puteti accesa site-ul www.inchiriei-masini.ro . O echipa care detin in palmaresul lor o flota impresionanta de masini ,potrivite pentru toate gusturile , dorintele, si posibilitatile fiecarui client. Nu ezita sa apelezi la ei, sunt dispusi sa tea jute cu orice nelamurire pe care o ai referitoate la inchirierea unei masini pe intregul sejur.