Internet

Handmade-ul – o pasiune mereu vie

Inca de cand ma stiu, am avut o pasiune pentru handmade. Imi place foarte mult sa creez diverse lucruri, aranjamente si decoratiuni, pe care sa le folosesc fie sa imi decoreze propria casa, fie sa le ofer in dar rudelor sau prietenilor, fie sa le vand. Am o afacere in domeniul handmade-ului si ma bucur ca pot sa fac cunoscute lucrarile mele. In acest fel, am vrut sa impartasesc si cu altii cate un strop din frumosul pe care il creez, pentru a aduce un zambet si pe chipul strainilor. Pana acum, am reusit cu brio sa realizez acest lucru, deoarece sunt o fire atenta la cerintele clientilor si incerc, pe cat posibil, sa le fac sa fie realizabile.

Pentru a-mi asigura continuitate afacerii, trebuie intotdeauna sa ma aprovizionez cu produse de crafting. Eu am ales sa le achizitionez de pe Folina.ro, deoarece gasesc foarte multe lucruri utile, in gama lor de produse. Intotdeauna gasesc pe stoc tot ceea ce comand. Nu mai trebuie sa imi bat capul cu alergaturi prin magazine, in cautare de produse pentru handmade, deoarece gasesc tot ce am nevoie online, la Folina. Si stau relaxata, pentru ca stiu ca tot ce comand imi va fi livrat direct acasa, prin intermediul unui curier rapid. Sunt deja luni bune de cand comand de pe acest site si niciodata nu am intampinat probleme cu produsele.

Cel mai mult imi place sa realizez decoratiuni de Craciun, iar aici intra coronitele din brad sau din crengi, realizate cu conuri naturale, panglica, globulete, accesorii stralucitoare, braduti, decoratiuni din fetru, dar si aranjamente de primavara, realizate cu hartie creponata. Printre altele, cochetez si cu aranjamente si decoratiuni florale, pe care le realizez din flori artificiale. Si, pana la anul care vine, am de gand sa ma extind si sa incerc lucruri noi. Imi place sa incerc mereu ceva ce nu am mai incercat, pentru a vedea cat de multe lucruri pot sa realizez cu adevarat, deoarece am de unde sa imi procur articole de crafting.

Cu ajutorul celor de la Folina.ro, pot sa imi dezvolt afacerea si o pot face sa prospere, deoarece gama lor de produse pentru crafting / handmade este mereu disponibila pe stoc.

No Comments Found

Leave a Reply