Comunicate de presa

HiGeen gel antibacterian pentru maini-reduce semnificativ riscul infectiilor

Produsele HiGeen sunt foarte apreciate in special de catre consumatorii de produse eficiente si memorabile. De indata ce folositi HiGeen gel antibacterian pentru maini o sa-l indragiti de-a dreptul si o sa va doriti sa-l tineti mereu aproape. Inca de la primul contact, va puteti face o parere imediata despre efectele sale nemaipomenite. Atunci cand nu aveti acces la apa si sapun, folositi cu incredere aceste produse inovatoare. Cu actiune antibacteriana si antiseptica este un dezinfectant atestat de marile laboratoare si are o eficienta marita impotriva virusurilor, care ar putea dauna sanatatii noastre. Utilizarea acestuia in mod regulat preveniti cu succes riscul de imbolnavire. Cu un aport important de alcool etilic si de glicerina, acesta va pastreaza mainile curate si va hidrateaza pielea in mod corespunzator.

In doar cateva secunde, acesta elimina aproape in totalitate bacteriile si microbii, ca prin minune. Aplicati doar o picatura pe maini, masati incet si veti vedea imediat diferenta. De asemenea, nu necesita clatire, deoarece gelurile inlocuiesc cu succes combinatia de apa si sapun. Stim cu totii ca mainile murdare reprezinta reale surse de infectie iar singurul mod prin care ne putem feri de aceste neplaceri este acela de a ne pastra mereu mainile curate cu acest gel antibacterian de la HiGeen. Acesta a castigat teren intr-un timp foarte scurt si se bucura de popularitate pretutindeni.

HiGeen gel antibacterian pentru maini– comod de transportat si usor de folosit

Produsul inovativ HiGeen gel antibacterian pentru maini inlocuieste cu succes metoda traditionala de curatare a mainilor in lipsa unei surse vitale de apa. Acesta reprezinta solutia ideala de curatire a mainilor atunci cand frecventati locurile publice, care reprezinta adevarate focare de infectie. Atunci cand atingem diferite lucruri, inevitabil colectam milioane de microbi ce pot transmite boli grave sau infectii gastrointestinale.

Daca tineti la sanatatea dumneavoastra, pastrati-va mainile curate oriunde v-ati afla. Alternativa practica si eficienta ramane acest gel antibacterian, atunci cand nu aveti acces la apa si sapun. Cu doar o picatura va igienizati mainile rapid si sigur. Aplicati pe maini, masati usor si veti observa cat de curate si delicate va simtiti mainile imediat ce acesta s-a uscat.

HiGeen gel antibacterian pentru maini– cu actionare rapida

Produsele senzationale de la HiGeen au atras mii si mii de clienti de la an la an, datorita formulelor sale inovatoare si unice. Nu mai este deloc un secret faptul ca HiGeen gel antibacterian pentru maini este foarte iubit si apreciat de catre cei care vor sa fie in permanenta curati si bine igienizati. Pentru un efect maxim, utilizati-l ori de cate ori va aflati in spitale, magazine sau alte locuri publice unde exista riscul de a intra in contact cu diferiti microbi si bacterii.

Asadar, folositi-l cu incredere oriunde v-ati afla, atata timp cat nu aveti in apropiere o sursa de apa. Dupa o serie de studii realizate in acest sens, specialistii au ajuns la concluzia ca gelurile care contin o proportie marita de alcool etilic sunt cele mai eficiente. Formula HiGeen contine suficient etanol, ceea ce o face foarte practica deoarece reuseste sa reduca in mod semnificativ riscul infectiilor gastrointestinale. Prin urmare, folositi cu incredere gelul antibacterian de la HiGeen pentru momente de maxima siguranta..

No Comments Found

Leave a Reply