Iar la nunta mea/S-a nascut o stea

Am vazut multi oameni frumosi care nu stiu sa-si valorifice farmecul si multe femei frumoase care nu au gasit fotograful potrivit care sa le faca vedete. Chipuri angelice nu au poze in care sa arate decent fiindca fotograful nu stie sa le surprinda cat mai natural, ci le face sa se crispeze in fata obiectivului.
Cand l-am ales pe Razvan Cotea pentru foto nunta nu am stiut ca albumul creat de el ne va aduce succesul.
Adevarul este ca ne-a placut de prima data si am apreciat ideea ca este posibil ca beneficiarii serviciilor sale sa se intalneasca inainte de nunta cu el, sa discute si sa vada portofoliile altor nunti, sa faca trei-patru fotografii de proba sa verifica daca sunt pe aceeasi lungime de unda.

Experienta de peste 5 ani si-a spus cuvantul si am apreciat la el faptul ca ne-a spus de la inceput cat costa totul, iar in ziua nuntii si-a respectat cuvantul dat.
Fiindca eram in pana de idei, el ne-a consiliat in vederea pregatirii evenimentului si a acceptat sa vina la Iasi sa ne realizeze albumul de nunta. Pentru prima data pozatul nu a mai fost un calvar fiindca avea un talent de a surprinde explozia de bucurie si fenomenalul. A facut poze cu domnisoarele de onoare in rochiile lor versatile luminoase, cu socrii, cu nasii si lautarii, cu aruncarea si prinderea buchetului. Ne facea sa zambim din tot sufletul, nu fortat fiindca are o bunatatea sufleteasca iesita din comun si este un “fotograf vrajitor”.
Poze clare, artistice, bine realizate au ramas ca amintire de la nunta noastra. Cineva a pus una pe retelele de socializare si ne-am trezit cu un telefon. La inceput am crezut ca este vorba de o farsa. Sotia mea sa faca reclama la rochiile de mireasa, cu toate ca nu mai facuse asta niciodata? Recunosc ca am una dintre cele mai frumoase sotii din Romania si ca ma bucur ca a ajuns o stea, dar asta se datoreaza fotografului Razvan Cotea, care i-a redat perfect ochii migdalati si mai ales caldura din ei, tenul fraged si imaculat, surasul venit din inima calda si buna.
Dincolo de cartea perfecta a nuntii noastre, ea s-a ales cu o cariera datorita lui. O magie asemanatoare a facut si pentru una dintre domnisoarele de onoare care avea parul lung pana la mijloc, des si matasos ca lanurile de grau. Ea a fost vazuta de cine trebuie, remarcata si angajata sa faca reclama la sampon si produse de ingrijire a parului.
Totul este bine cand se termina cu bine, iar noi, studenti saraci, bogati sufleteste, aveam nevoie de acest angajament care sa ne permita sa stam cu chirie un timp, apoi sa ne cumparam apartamentul nostru si se pare ca Razvan Cotea si-a facut datoria mai mult decat am estimat.

Aveti grija ca nunta este un eveniment unic si nu face sa chemati un fotograf amator sa va realizeze albumul. Razvan are mana buna si stie sa va transforme din oameni obisnuiti in vedete.
Programati-l dinainte, stabilit o intalnire si marturisiti-i sincer ce asteptari aveti de la prestatia lui.
In acelasi timp, pregatiti-va sa deveniti vedete caci, daca pozele sunt vazute de cine trebuie, va este netezit deja drumul spre glorie.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *