Personale

Transportul funerar, piatra de incercare a apartinatorilor

Marin Preda prezenta moartea ca fiind un fenomen simplu si normal, care capata accente dramatice numai in viziunea oamenilor. Seninatatea in fata mortii se refera la doua aspect: acceptarea cu demnitate a sfarsitului vietii si indeplinirea cu responsabilitate a indatoririlor fata de cel defunct.
Si dupa ce decesul a fost adus la cunostinta familiei si a fost depasit socul vestii funebre, familia are de rezolvat alte probleme spinoase.
Una dintre cele mai grele o reprezinta transport funerar din urmatoarele motive:
-trebuie facut cu profesionalism si respect, prin urmare numai o firma care-si respecta clientii si are experienta in domeniu poate realiza aducerea celui drag in spatiul natal cu masini specializate, iar personalul sa aiba o atitudine decenta, potrivita tristului eveniment
-manipularea sicriului sa se faca atent, iar membri familiei sa fie scutiti de durerea de a scoate personal din masina sau capela sicriul celui drag.
-sa nu existe riscul ca sicriul sa cada de pe masina fiindca a fost asezat in conditii improvizate deasupra acesteia.
Transport Decedati Funeral Express ofera ajutor de nadejde asigurand transportul decedatilor in tara si aducerea lor din spatiul european cu masini care au verificarile la zi sa nu ramana in pana pe drum, iar organizarea funerariilor sa intarzie. O disfunctie a transportului funerar poate avea consecinte neplacute asupra familiei indurerate: supararea preotului, plecarea acestuia, daca are programata o alta inmormantare mai tarziu.
In cazul repatrierilor situatia se complica mult pentru ca trebuie sa se intocmeasca dosarul de repatriere, iar echipamentul funerar trebuie sa fie conform normelor europene. Firma amintita mai sus, care conduce in topul celor mai buni furnizori de profil din Romania, asigura:
-consiliere gratuita. Un deces surprinde pe oricine neplacut si il debusoleaza. Consilierul cu experienta pune cu mult tanct lucrurile in ordine si el este, in afara de organizatorul principal al operatiunilor de transport si pregatire a decedatului pentru inhumare si primul psiholog al celui care a pierdut o persoana draga.
-transparenta. Costurile totale sunt precizate de la inceputul colaborarii telefonic sau prin formularul online. Toti clientii au evaluat la superlativ onestitatea firmei, faptul ca nu exista costuri ascunse.
-echipament conform normelor spatiului U.E. de lux din respect pentru cel disparut. Dupa o viata de munca, dupa tot efortul depus pentru familie, decedatul merita tot fastul si tot ce este mai bun si mai elegant fiindca este pentru ultima data cand se mai poate face ceva pentru el.
-repatrierea romanilor din 13 tari europene, cum ar fi: Italia, Germania, Anglia, Franta, Austria, Beligia, Olanda, Spania, Grecia, Turcia, Serbia, Norvegia, Moldova si din SUA.
-cel mai bun raport calitate-servicii-pret.
-echipa alcatuita din doi soferi pentru transportul international de la mare distanta.
-un numar de telefon non-stop 004/0729 007 003 si masini pregatite oricand sa plece pentru a rezolva urgentele.
Pe site exista fotografii-martor in care sa poate analiza calitatea serviciilor oferite de firma. Sicriele de lux sunt din lemn masiv, masinile foarte curate si dotate pentru a asigura transportul igienic al decedatului pe distante mari.

.

No Comments Found

Leave a Reply