Fără categorie

Idei practice pentru amenajarea biroului

Modul in care este amenajat spatiul in care lucram poate sa ne influenteze in mare masura eficienta noastra. Daca biroul este amenajat dupa anumite reguli, echipa poate sa isi duca sarcinile la indeplinire si sa comunice mai bine.

De cand ma stiu sunt pasionat de arta decorului, de aceea sunt atent cand aleg mobila si toate elementele de design interior. Daca inainte birourile erau sobre si lipsite de personalitate, acum lucrurile s-au mai schimbat si deseori proprietarii aleg sa apeleze la serviciile unor designeri profesionisti atunci cand vine vorba de amenajarea biroului in care se pun bazele afacerii lor.

Daca aveti impresia ca intr-o cladire de birouri ar trebuie sa existe doar un birou si un laptop, va inselati. Combinatia elementelor pot face angajatul sa munceasca eficient. Aerisirea este si ea foarte importanta, spatiul trebuie sa fie curat, asa incat oricine se afla acolo sa fie productiv.

Din moment ce petrecem opt ore la locul de munca este de inteles ca mediul in care lucram trebuie sa fie unul frumos si curat. Scaunul de birou joaca si el un rol la fel de important ca si restul elementelor de mai sus. El trebuie sa fie unul confortabil pentru ca in timp ne putem alege cu deformari ale coloanei daca nu avem o pozitie adecvata pe acesta.

Atunci cand incepi o afacere de la zero trebuie sa fie atent la cel mai mic detaliu pentru a fi sigur ca o sa ai parte de reusita. De aceea eu am vrut sa am la birou articole de papetarie de cea mai buna calitate asa ca am apelat la Zenon. Aceasta este o firma care pune la dispozitia clientilor diferite articole, in modele variate, la cele mai bune preturi.

Trendurile sunt intr-o continua schimbare, dar specialistii recomanda sa amenajati biroul in culori deschise pentru a da senzatia ca acolo domneste buna dispozitie, acesta fiind primul pas catre succes.

Pentru a economisi spatiu puteti apela la stocarea datelor in calculator, dar tot mai sigure sunt in niste dosare de plastic, asezate frumos intr-un biblioraft. Asa cum am mentionat mai sus, toate elementele dintr-un birou trebuie sa fie calitative si rezistente in timp, iar la Zenon puteti avea toata increderea ca va avea grija de acest lucru.

Atunci cand am terminat de amenajat birourile, am decis sa ii propun directorului gradinitei la care invata fiul meu sa faca o schimbare si sa modernizeze salile de curs. Consider ca o tabla magnetica copii este mult mai usor de folosit de catre cei mici si mult mai rezistenta. Domnul director a fost atat de incantat de idee, incat a schimbat totul, a achizitionat chiar si hartie copiator de la Zenon, mult mai calitativa si la un pret foarte bun.

Cei mici au nevoie de obiecte de calitate, exact ceea ce Zenon produce.

No Comments Found

Leave a Reply