Comunicat de presa

5 sfaturi utile pentru a aranja corespunzator mobila din living

Aranjarea corecta a pieselor de mobila living poate fi un proces destul de dificil. Cand va confruntati cu o camera goala, obiectivul este sa o umpleti cu mobila living intr-un mod atat practic, cat si placut din punct de vedere estetic. De-a lungul anilor, designerii de interior au recunoscut o serie de principii simple, usor de aplicat, care functioneaza. Urmati insa aceste reguli si veti constientiza ca aranjarea mobilierului nu este atat de complicat la urma urmei.

Cum aranjam mobila living?

  1. Gasiti echilibrul

    Balanta este intotdeauna importanta in decorarea unei sufragerii. Luati in considerare atat marimea, cat si pozitia diferitelor piese de mobila living, asigurandu-va ca nu grupati toate piesele mari sau mici intr-o parte a camerei. Acest lucru ar putea face ca spatiul sa dea impresia de disproportionare. De asemenea, asigurati-va ca exista varietati in forme – daca aveti scaune rotunde, de exemplu, luati in considerare o masa patrata de cafea.

2. Alegeti o masa de cafea mai mare

Cand vine vorba de mese de cafea, de cele mai multe ori, mai mare este mai bine. O masa de cafea mare in mijlocul unei zone de sedere este minunata atat pentru estetica, cat si pentru functionalitate. Acesta actioneaza ca o ancora pentru camera si ofera mult spatiu pentru ca oamenii sa puna bauturi. O masa mare ofera, de asemenea, un acces mai usor de pe scaunele din jur. Asigurati-va totusi ca lasati suficient spatiu intre scaune si masa de cafea pentru ca oamenii sa treaca printre ele (aproximativ 18 cm). Si daca nu puteti gasi o masa de cafea mare potrivita, doua mese mai mici sau alta alternativa de masa de cafea pot fi un bun inlocuitor.

3. Pozitionati mesele la distanta corecta

Pentru o aranja cat mai corect mobila living, fiecare scaun ar trebui sa prezinte acces usor la o masa laterala sau la o masa de cafea. Nu ar trebui ca oamenii sa se mute din locurile lor pentru a pune jos sau pentru a ridica bauturi. Cand vine vorba de inaltimea mesei, mesele laterale trebuie sa aiba aproximativ aceeasi inaltime cu bratele scaunelor din apropiere. Pentru mese de cafea, inaltimea trebuie sa fie aceeasi cu cea a scaunelor sau mai mica.

4. Asigurati-va ca exista suficienta lumina in incapere

Iluminatul este unul dintre cele mai importante elemente ale oricarei incaperi si este neglijat prea des. Este bines a utilizati o combinatie de iluminare de sus, lampi de podea si lampi de masa. O lampa de podea arata bine la capatul unei canapele sau in spatele unui. Lampile de masa arata minunat pe mesele laterale si pe rafturi. Iluminarea trebuie sa fie amplasata la diferite niveluri pentru a fi echilibrata in mod corespunzator, deci folositi o varietate de corpuri de iluminat liber in intreaga camera.

5. Utilizati decoratiuni potrivite


Pentru a scoate cat mai bine in evident mobila living, trebuie sa acordati o atentie si celorlalte decoratiuni. Lucrurile care sunt atarnate pe perete – fie picturi, oglinzi sau obiectele sculpturale – trebuie plasate strategic si proportional cu mobila. Nu atarnati o fotografie mica deasupra canapelei, de exemplu; in schimb, utilizati fie un tablou mare care este de aproximativ doua treimi din lungimea canapelei, fie folositi o grupare de tablouri mai mici.

Alegeti mobila living fabricata in Romania

 

Acasa” poate deveni acum un spatiu desprins din revistele de design interior. Daca credeti ca sfaturile v-au fost de ajutor, puteti incepe prin achizitionarea de piese de mobila living de la ELVILA.

Magazinul online Elvila.ro va pune la dispozitie aici o gama larga de modele la preturi avantajoase. Puteti contacta magazinul aici sau la telefon 0729 660 831.

No Comments Found

Leave a Reply