Fără categorie

Importanta covoarelor profesionale

Covorul are o istorie mai veche decat crezi. Aceste obiecte folosite pentru a acoperi podelele au deja o istorie de mii de ani. In Persia existau un fel de covoare inca din Epoca Bronzului. Rolul acestor obiecte este de a infrumuseta o locuinta, dar si de a asigura confortul celui care il are. Un covor ofera caldura si te impiedica sa aluneci pe diverse suprafete. Covoarele au capatat o utilizare si mai frecventa si comuna, mai ales in Europa, incepand cu secolele XVII si XVIII. Covorul a incantat inclusiv imaginatia oamenilor, lucru ce a dat nastere la povesti precum ce a lui Aladdin care a zburat pe un covor fermecat.

Daca stam sa ne gandim bine, covoarele sunt intr-adevar fermecate. Ele au rolul de a infrumuseta orice incaperea, dar si rolul practic de a pastra caldura picioarelor sau de a atenua zgomotul. Covoarele sunt de mai multe tipuri. Exista in primul rand acele covoare pe care le folosim in interiorul caselor noastre. Ele pot fi cu modele si culori extravagante, uni, cu fir lung, cu fir scurt sau speciale pentru copii, cu personaje din desenele animate.

Insa, mai exista un tip de covoare. Exista covoare profesionale folosite in diferite insititutii publice, mall-uri, companii, dar si in depozite, spitale si asa mai departe. Ele sunt confectioante din diferite materiale, in functie de modul de utilizare pe care il au. Daca cele strict industriale nu sunt prevazute cu un anume model, scopul lor fiind doar de protejare, tipul de covoare HORECA sunt prevazute si cu diferite modele. Acestea sunt destinate utilizarii in restaurante, hoteluri sau companii.

Sunt covorase interior care au o frumusete aparte, dar sunt extrem de practice. Asemenea covoare poti gasi la magazinele covoare-profesionale.ro by Sanito sau direct pe site-ul magazinului Sanito. Pe cele doua site-uri sunt disponibile covoare  intr-o gama variata de culori si texturi, in functie de modul de utilizare al acestora. Sunt realizate din fire de nylon, poliamida sau polipropilena, lucru care le face extrem de practice. Ele se monteaza usor, partea care se pune pe podea este realizata in asa fel incat sa nu se produca deplasarea sau alunecare si sunt usor de intretinut.

Covoarele profesionale sunt extrem de importante in astfel de locatii pentru ca traficul este foarte intens, fiind zone tranzitate zilnic de zeci sau chiar sute de persoane. Un covor folosit doar in spatiul domestic nu va rezista acestui tranzit, pe cand unul profesional este creat in asa fel incat sa reziste uzurii si murdariei mult mai bine. De asemenea, se pot curata usor, fara a fi nevoie de ingrijire speciala. Covoarele profesionale sunt un element important din amenajarea unei cladiri, atat pentru functionalitate, cat si pentru aspect.

De aceea, achizitionand de la magazinele amintite mai sus vei avea tot ce iti doresti, inclusiv design deosebit pentru modelul ales. Atat pe covoare-profesionale.ro, cat si pe Sanito poti comanda oricand, la orice ora si orice cantitate. Magazinele livreaza oridunde in tara, in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii si, pentru achizitii mai mari de 175 RON, vei beneficia de transport gratuit.

 

No Comments Found

Leave a Reply