Comunicate de presa

Sticla vopsita-foarte apreciata si folosita pe scara larga

Daca sunteti in cautarea partenerului perfect pentru placari sticla vopsita ati ajuns la locul cel mai potrivit. Acum va puteti placa peretii din baie si bucatarie fara nici o grija, beneficiind de reale avantaje pe termen lung. Aceasta este o alternativa moderna si rapida demna de luat in calcul.

Sticla colorata are un rol decorativ de exceptie, se curata usor si are un numar redus de rosturi de imbinare care nu trebuie chituite si nu au un aspect inestetic. Puteti alege nuanta si grosimea dorita pentru ca exista o paleta variata de culori iar grosimea poate varia intre 4 si 10 mm in functie de necesitatile dumneavoastra. Peretii se pot placa cu sticla printata si personalizata pentru a crea o imagine de efect inca de la primul contact vizual.

In plus, poate fi utilizata in mediile umede si nu se decoloreaza in timp pentru ca se folosesc doar materiale de buna calitate. Astfel, pot fi placate cu succes zonele de lucru din halele de productie dar si blaturile din bucatarii. Zonele de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri necesita de asemenea intrebuintarea sticlei colorate pentru un plus de eleganta si confort. Accesand site-ul www.studio-vitralii.ro veti fi mereu la curent cu toate noutatile aparute.

Sticla vopsita- foarte des folosita

Sticla vopsita este destinata cu precadere amenajarilor interioare si se potriveste perfect in orice proiect.Procesarea sticlei se face in conformitate cu cerintelor dumneavoastra si dimensiunile spatiului de amenajat.Aceasta atrage lumina naturata a soarelui si confera un aspect deosebit de placut oricarei incaperi. Grosimea sticlei colorate poate varia iar canturile sunt perfect finisate si lucioase.

Sticla vopsita are o rezistenta mare la caldura si se pot realiza cu usurinta decupajele si gaurile necesare prizelor, aplicelor sau robinetilor fixati pe perete, astfel incat totul sa arate perfect din punct de vedere functional si estetic. Blaturile din sticla se realizeaza in forme diverse si sunt taiate cu precizie cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie.

Sticla vopsita-cu rol decorativ

Panouri din sticla vopsita au un aspect estetic surprinzator si se prind si se intretin foarte usor. Aceasta se fixeaza doar pe suprafete perfect plane pentru reusita sigura.Lasati-va inspirati de noile tehnologii si benficiati de avanatajele utilizarii sticlei securizate la placarea peretilor si nu numai. In ultima vreme,sticla se foloseste tot mai mult in proiectele de design interior dat fiind faptul ca acest material este deosebit de versatil.

Sticla se transforma cu usurinta in elemente surprinzatoare de design si creaza spatii impresionante care atrag admiratia clientilor de pretutindeni.Exista nenumarate avantaje date de folosirea sticlei securizate in cadrul amenajarilor interioare rezidentiale sau comerciale de aceea trebuie sa conferiti atentia binemeritata tuturor acestor aspecte.

No Comments Found

Leave a Reply