Fără categorie

Importanta unui numar de urmarire

  • By
  • 12 august 2020

Importanta unui numar de urmarire

 

A fi proprietar de afaceri este o sarcina importanta. Conducerea unei companii care livreaza in mod regulat documente sau produse catre clientii sai atrage si mai multa responsabilitate. O modalitate excelenta de a gestiona cu usurinta toate aceste sarcini este aceea de a utiliza numerele de urmarire pentru fiecare produs livrat de compania ta. 

Folosirea numerelor de urmarire este un avantaj atat pentru firma, cat si pentru clientii sai, mai ales in cazul unui transport de colete Romania-Anglia. Iata cateva motive pentru care tracking numbers sunt o optiune minunata pentru livrari: 

Liniste si siguranta pentru clienti 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii unui numar de urmarire este faptul ca ajuta la reducerea anxietatii clientilor. Cei care nu sunt capabili sa urmareasca pachetele tind sa se streseze in legatura cu locul in care se afla comanda lor si timpul estimat pana la sosire. 

De asemenea, o parte dintre acestia ar putea deveni nerabdatori si s-ar putea gandi chiar sa anuleze comanda respectiva. 

Reduc presiunea asupra serviciului pentru clienti 

Echipa de servicii pentru clienti are multe de gestionat cand vine vorba de a asigura faptul ca toti clientii sunt multumiti de serviciul sau produsele oferite de compania ta. Cand utilizezi numerele de urmarire pentru coletele livrate, presiunea asupra echipei de servicii pentru clienti este redusa. 

Cei din departamentul de relatii pentru clienti nu mai trebuie sa raspunda la intrebari, sa inregistreze reclamatii sau sa preia apeluri telefonice de la clienti, dar sunt presati constant si in legatura cu momentul livrarii coletelor. Clientii care cauta actualizari constante despre starea pachetului lor nu vor renunta usor, asadar, numerele de urmarire ofera echipei tale mai mult timp pentru a face fata unor probleme mult mai importante.

Recuperarea pachetelor pierdute 

Un numar de urmarire iti poate ajuta compania sau clientul sa recupereze un pachet pierdut. Numerele de urmarire faciliteaza urmarirea progresului expedierii de la inceput pana la sfarsit, inclusiv orice oprire efectuata pe parcursul transportului.

Este posibil ca un pachet pierdut sa fi fost livrat pur si simplu la adresa gresita sau s-ar fi putut rataci intr-un depozit de-a lungul rutei de livrare. Oricum, un numar de urmarire va facilita gasirea pachetului si livrarea acestuia la destinatia corespunzatoare.

Transparenta 

Un numar de urmarire a pachetelor ajuta companiile sa ofere transparenta clientilor. Companiilor le place sa fie cat mai transparente, deoarece ajuta la crearea increderii fata de clientii lor. Clientii care pot urmari un pachet stiu ca achizitia lor este pe drum si va ajunge in timpul estimat oferit de firma de la care au comandat, contribuind la construirea unei relatii de lunga durata.

Furnizeaza informatii despre livrare 

Numarul de urmarire a unei expedieri poate face mult mai mult decat sa-i spuna unui client unde se afla pachetul sau. Acesta poate oferi clientilor o serie de multe alte informatii.

In cazul in care un client acceseaza numarul de urmarire va putea vedea o data estimata de livrare, fiecare oprire pe parcursul transportului si daca data de livrare a fost modificata. Odata ce pachetul a fost livrat, numarul de urmarire poate fi actualizat pentru a oferi destinatarului informatii despre locul unde a fost lasat pachetul (usa din fata, garajul, casuta postala).

Numarul de urmarire este o parte importanta a procesului de expediere atat pentru companii cat si pentru clienti. Eastlines este o firma de curierat care ofera posibilitatea de a urmari coletele in timp real, si multe alte servicii care faciliteaza o experienta de transport excelenta!  

No Comments Found

Leave a Reply