Comunicat de presa

Foraje puturi Ilfov: Cat de importanta este apa curata pentru copii?

foraje puturi ilfov

O sursa sigura de apa curenta curata este o conditie esentiala pentru o viata sanatoasa, pentru copii si pentru intreaga familie, de altfel. Iar daca locuinta este situata intr-o zona in care nu exista retea de alimentare cu apa sau se doreste forajul unei fantani pentru apa curenta si apa pentru irigatii, trebuie sa fie cunoscute mai multe detalii: conditiile de forare, masurile de luat pentru mentinerea unei ape curate, necesitatea efectuarii lucrariilor de denisipari puturi. 

Economii si apa curenta in permanenta – importanta unor foraje puturi Ilfov corect realizate

Odata cu bucuria de a locui la casa vin si numeroase responsabilitati si griji suplimentare, comparativ cu un apartament la bloc. Asigurarea sursei de apa va fi unul dintre aspectele de rezolvat rapid. Un foraj corect realizat are numai avantaje pentru utilizatori:

  • Economie

Reducerea cheltuielolor lunare pentru achitarea facturii de apa reprezinta unul dintre motivele pentru care multe persoane opteaza pentru realizarea forajului, chiar si intr-o zona in care exista o retea de alimentare cu apa. Realizarea unui foraj inseamna investitia initiala in executie, respectiv realizarea lucrarilor de mentenanta, atunci cand este cazul si/sau la anumite intervale de timp, asa cum sunt stabilite cu firma de foraje puturi Ilfov si Bucuresti, insa nu necesita plata lunara. 

  • Asigurarea necesarului de apa

Fie ca este nevoie de apa curenta pentru gospodarie, fie ca se doreste asigurarea apei pentru irigatii, un foraj reprezinta o investitie avantajoasa din toate punctele de vedere. 

Pentru un plus de siguranta al apei baute, este recomandata efectuarea analizelor in laboratoarele specializate, precum si montajul unui filtru de calitate. 

Cum ii determini pe cei mici sa bea zilnic cantitatea de apa necesara?

Aportul de apa necesar difera de la un copil la altul, in functie de mai multe aspecte – varsta, gen, nivelul de activitate fizica, sezon si temperatura, precum si starea de sanatate. Oricum ar fi, parintii cunosc toate detaliile legate de alimentatie si hidratare a copiilor, iar majoritatea copiilor cer apa atunci cand le este sete. Ce ramane insa de facut atunci cand copiii nu consuma cantitatea necesara de apa? Cum ii convingi sa bea mai multa apa si sa ceara apa atunci cand le este sete?

  • Organizeaza-te si asigura-te ca apa este mereu la dispozitia celor mici

Cand se joaca, cei mici nu se mai gandesc la foame, sete si somn, asa ca este responsabilitatea parintilor sa le insufle comportamentul pozitiv cu privire la stilul de viata sanatos. Ofera-le constant apa si alege si sa diversifici din cand in cand, dar ofera-le celor mici bauturi cat mai naturale – apa cu lamaie sau alte fructe, ceaiuri (fara teina si fara cofeina) – si evita-le pe cele din comert, cu zahar adaugat. 

  • Transforma hidratarea in distractie

Cu cei mici, orice se poate transforma intr-un joc: servirea bauturilor in pahare sau sticle imprimate sau colorate garanteaza un consum optim de lichide, in fiecare zi. 

  • Alegeti impreuna recipientele de baut

Pahare, cani si sticle pentru a transporta constant apa, la plimbari sau la gradinita/scoala – este recomandat sa ii oferi copilului posibilitatea sa aleaga singur culoarea si modelul. In aceasta maniera, copiii sunt implicati si vor indragi mai tare recipientele din care beau apa, ceai sau sucuri. 

  • Alcatuieste un meniu cu preparate lichide

Pe langa portiile de legume si fructe, care contin apa si care nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic al copiilor, o parte din aportul de apa poate fi preluat si din alimentele si preparatele lichide, precum supele si ciorbele. Astfel, introducerea acestor alimente contribuie la cresterea aportului de lichide in dieta copilului.

foraje puturi in bucuresti si ilfov

O atentie deosebita trebuie acordata aportului de apa in functie de temperaturile exterioare, care va creste atunci cand este foarte cald sau cand copilul depune efort fizic. Totodata, parintii trebuie sa fie atenti la hidratare si in sezonul rece, cand este foarte posibil ca micutul sa nu mai ceara la fel de des apa. 

Denisipare si foraje puturi Ilfov – de ce este esentiala mentinerea unei ape curate?

Una dintre cele mai frecvente probleme ce pot pot aparea in cazul unui foraj, indiferent de adancimea la care a fost sapat, este aparitia nisipului si a impuritatilor la nivelul apei extrase.

Pe langa faptul ca forajul va fi executat corect, colaborarea cu o firma specializata de foraje puturi Ilfov iti garanteaza si puritatea apei. 

logo-FORAJE ilfov

Contact firma denisipari si foraje puturi Ilfov

Telefon – 0721 43 88 91 

Email – contact@foraje-puturi-construct.ro 

Site web – www.foraje-puturi-construct.ro 

No Comments Found

Leave a Reply