In sfarsit…

Pot sa spun ca sunt extrem de incantat si bucuros in acelasi timp.Motivul: a venit cartea.Am fost la posta de dimineata si am luato.Despre ea o sa fac un articol mai complect dupa amiaza cand ma intorc de la oras.I am happy…

Cine ar trebui să citească această carte?

Această carte este adresată designerilor web de interfeţe cu utilizatorii care doresc să treacă de la crearea de site-uri statice sau simple proiecte bazate pe PHP la lumea dezvoltării de teme pentru WordPress.
Ar trebui să aveţi cel puţin cunoştinţe medii de HTML şi CSS, deoarece aceste tehnologii sunt la fel de importante pentru temele de WordPress ca şi pentru site-urile web statice. Vom presupune şi că dumneavoastră ştiţi puţin PHP; deşi nu este absolut necesar să fi ţi un geniu in ale programării, ar trebui cel puţin să inţelegeţi concepte ca declaraţiile if, buclele de execuţie, funcţii şi variabile şi modul in care PHP generează HTML. Deşi cu siguranţă puteţi personaliza o temă fără a folosi deloc PHP, caracteristicile mai avansate prezentate in a doua jumătate a cărţii necesită cunoaşterea acestor elemente de bază.

75749creati_propriile_teme_formidabile_de_wordpress_-_allan_cole

11 thoughts on “In sfarsit…

Comments are closed.