Incalzire pardoseala.

Utilizat ca si principala sursa de incalzire sau doar pentru a mentine pardoseala calduroasa noi avem solutia perfecta pentru dumneavoastra. Fie ca sunteti un dezvoltator care doreste sa instaleze sistemul de incalzire pardoseala sau incalzire electrica prin pardoseala intr-un proiect de anvergura, fie ca sunteti un proprietar care doreste sa-si incalzeasca propria locuinta avem produsele si suportul tehnic pentru a face ca proiectul dumneavoastra sa decurga cu usurinta.

Sistemul electric de incalzire in pardoseala a devenit o alternativa eficienta a sistemelor clasice de incalzire, fiind sustinut de puternice argumente economice si de performanta: ieftin la achizitie si in exploatare; reglaj exact al temperaturii pe fiecare incapere in parte; durata foarte lunga de viata 80-100 ani; nivel optim de confort termic pentru intreg corpul de la picioare la cap; sursa invizibila de incalzire, cablurile sunt montate in sapa de beton, singura componenta vizibila fiind termostatele montate pe perete; nu necesita revizii periodice, sistemele rezista si functioneaza fara a fi necesara intretinerea lor; silentios in momentul functionarii, practic nu produce niciun zgomot.

Crezi ca incalzirea in pardoseala si incalzire electrica ar putea fi o extindere a afacerii tale? Sau topirea ghetii si zapezii? Construiesti acoperisuri iar clientii tai au probleme cu turturii? Sau infiltrari ale apei in casa si nu stii cum sa rezolvi problema? Suna un reprezentant Hobbit si vei beneficia de experienta noastra, de produse de inalta calitate si  servicii complete. Poti deveni partener de viitor al companiei noastre, te ajutam sa-ti dezvolti ideile prin programe serioase de training, discount-uri speciale si sustinere in proiectele dumneavoastra.

Consilierii nostrii de vanzari te vor ajuta sa cunosti produsele, sa intocmesti oferte catre clienti si sa duci la bun sfarsit proiectul. Tehnicienii Hobbit vor acorda asistenta la instalare echipelor dumneavoastra de montaj, astfel incat clientul sa beneficieze de un sistem corect proiectat si instalat.

One thought on “Incalzire pardoseala.

  1. Mi se pare un sistem foarte ingenios. Am avut placerea sa vad la un amic de-al meu, care si-a instalat iarna trecuta, si care este foarte multumit de confortul pe care-l are. Nu pot sa spun inca de costurile cu factura lunara oentru ca nnu si-a facut inca un consum, dar cei care au montat sistemul au spus ca sunt cu 30% mai mici fata de gaz. Daca este asa, in ritmul asta romania isi v-a instala in maxim 10 ani un astfel de sistem.

Comments are closed.